| Crasivaea a întrebat:

Buna vreau sa va intreb cum adaugi prietenisau macar cum sa cauti persoane.Funda la primul raspuns concrethappyhappy. Scuze categoria

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pentru a cauta, intri la comunitate, dar trebuie sa ii stii sub ce nume, ca nu avem numele real, asa ca il cauti dupa pseudonim in dreapta este un chenar negru si adaugi acolo pseudo si dai cautare.

Intra pe profilul fiecarui utilizator, sub poza de profil exista optiunea Adauga prieten...ori intra pe profilul tau si selecteaza acceptarea prietenilor automat.
O zi frumoasa sa aihappy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru a trimite Cereri de prietenie, dai click pe numele ( ID-ul ) userului respectiv, vei fi redirecţionat/ă pe profilul acelui user şi acolo ai opţiunea "Adaugă ca prieten" ( o "tastă" verde ) - dai click pe ea, eventual îi scrii şi un mesaj, apoi confirmi trimiterea Cererii de prietenie.

Mai urmează ca ( persoana căreia i-ai adresat acea Cerere ) să o şi accepte...

Se va trimite un mesaj ( în funcţie de setările contului acelui user ) prin care îi soliciţi prietenia, iar dacă o aprobă, atunci va apărea în secţiunea "Prieteni".

Toate cele bune.

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Dacă îi cunoşti numele ( ID-ul de user al ) persoanei respective, atunci poţi să o cauţi în "Clasamentul general" al userilor :
http://www.tpu.ro/useri/clasament-general/

Sau cauţi pe Google "profil x TPU"...

| kar1GaNNN a răspuns:

Dai click pe profilul lui si mai jos de fotografia lui de profil scrie cu verde " Adauga ca prieten " dai click acolo, iar dupa comfirmi, apesi " Da " si i-ai trimis cerere, iar el ti-o va accepta sau ignora.
Dar depinde, prietenii pot fi adaugati direct, in functie de setarile conturilor lor.

O zi frumoasa sa ai!

| ionescuandrada2000 a răspuns:

Cum adaugi prieteni pe TPU?

| Charger007 a răspuns:

Buna pot sa te ajut eu! Uite acest link pe care til dau eu trebuie sal urmezi cu urmatori pasii:
http://www.tpu.ro/utilizator/aagboz
1. Intri pe acest link.
2. Daca ai vreun prieten ( l-am ajutat pe) acolo te uiti si intri pe oracolul sau blogu acelui prieten.
3. Finalizare, adaugi prieten (eventual mentionezi ceva in spusele tale ca sa te confirme prietenia ta).
Sper ca ti-am fost de folos :D O zi buna si succes. Daca ai nelamuriri sa-mi spui. Funda?

| Alex_Alexutzu_1995 a răspuns:

Daca vrei sa adaugi Priteni pe TPU dai pe profilul lui...iar daca vrei sa cauti o persoana ii usor sa cauti intrebarea care o postat-o, si il gasesti dupa intrebare

| FuryNight a răspuns:

Apesi pe persoana respectiva!
Acolo scrie Adauga Prieten, apesi pe buton si acolo ati va da sa-i transmiti un mesaj happy

| Misterygirls a răspuns:

Unde sa adaugi?