| Mihai0101 a întrebat:

Buna ziua nu mai am acces la emailul vechi si nu il pot schimba cum as putea face sa schimb email multumesc mult tuturor.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Să sperăm! happy

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Intra la ''Setări cont" si introdu noua adresa de email, apoi parola contului de TPU si click pe "Modifica"
Poate ca nici nu trebuie sa te loghezi pe fostul cont de yahoo, pentru a confirma, daca stii parola cu care te loghezi pe site.

| Mihai0101 explică (pentru floresdemayo):

Adresa de email nu a putut fi schimbată! (Parola e incorectă sau email-ul e deja folosit de alt cont)Asta zice cand incerc.Am facut email nou special pentru a ma putea loga si nimic ce as putea face la cine sa ma adresez? Eu ma loghez cu facebock dar emailul vechi de pe Facebook l-am schimbat si nu vrea nici cum sa ma lase sa-l schimb!

| Mihai0101 explică (pentru Mihai0101):

Am facut ticket la contact TPU de patru zile nu mi sa raspuns inca ce crezi ca pot face in aceasta situatie?

| floresdemayo a răspuns (pentru Mihai0101):

Așteaptă până săptămâna viitoare. A fost weekend. Are multe mesaje, răspunde fiecaruia pe rând.
E posibil să te ajute, dacă e vorba de acest cont. Dacă nu iti răspunde, atunci trebuie să mai ai puțină răbdare, fiindcă s-ar putea să fie in concediu.

Multumesc o sa astept nu e o problema dar exista o sansa sa-mi schimbe emailul un administrator?

Sti de ce zic asta deoarece e o activitate mai slabuta a adminstratorilor sau sunt prea putini admini din acesta cauza cred ca se raspunde greu la o solicitare de ajutor

| floresdemayo a răspuns (pentru Mihai0101):

Să sperăm! happy

| Mihai0101 explică:

Nu poate un administrator sa ma ajute in acest caz mi-a expirat emailul si yahoo la sters emailul pur si simplu este un email vechi pe care nu il mai folosesc de ani buni.Multumesc