Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ! Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici. Numai bine!
Acelasi lucru l-am intrebat si eu cand m-am inscris, este o rasplata pentru cel care ti-a raspuns la intrebare cel mai bine...
~>Fundita inseamna o pamblica
~>Cand cineva iti raspunde la intrebare in dreapta apare o pamblica
~>Daca dai click pe ea poti sa declari acel raspuns ~Raspunsul Castigator~
~>dica raspunsul care te-a ajutat cel ma mult
Pai este foarte usor: dupa ce primesti mai multe raspunsuri, acorzi celui mai bun raspuns fundita.
Att.
Fundita?
Citeste aici mai multe raspunsuri http://www.tpu.ro/conversatii/ce-inseamna-fundita/
Sper sa te lamuresti.
Este un fel de premiu pentru cel care are cel mai bun raspuns la o intrebare. daca primesti o fundita urci in clasamentul TPU si ai mai multe puncte.
Fundita este raspunsul castigator intrebarii tale adica raspunsul care ti-a fost cel mai mult de folos etc. Fundita se afla in partea dreapta a comentariului respectiv, apesi pe ea si acela va fi raspunsul castigator :d acum ca ai invatat imi dai fundita :X?
Fundita este medalia oranj care se gaseste in dreptul fiecarui raspuns.Raspunsul castigator o primeste de la cel care intreaba.Valoreaza 100 de puncte. Apesi pe ea si ai dat funda.
Prin fundita se desemneaza castigator cel mai bun raspuns venit la intrebarea ta.
Fundita este raspunsul castigator pe care il alegi tu.In dreapta, langa fiecare raspuns iti va aparea o medalie gri.Dai click pe ea si astfel ai dat fundita.:*
Bine ai venit Edward! Funda desemnează răspunsul câştigător. La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi da o singură fundă la o intrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
Funda sau fundita inseamna : Un utilizator TPU pune o intrebare, ceilalti utilizatori ii raspund, iar nedumeritul premiaza cel mai bon raspuns cu o funda sau daca nu cu raspuns folositor etc. Frunda se gaseste in josul raspunsului primit. Take careeee :*
Fundita este o chestie in genul unui premiu celui mai bun raspuns, care il dau tu. Poate imi dai si mie una
Buna! pai cand raspunzi la o intrebare sh postezi raspunsul persoanei care a intrebat ii apare sub raspuns in dreapta jos o mica fundita prin care face raspunsul tau castigatorsau al altora. sper ca te-am ajutat. Funda?
Si daca tot ai intrebat ai putea sa le dai la milogi frunza,uitate cum cer ca niste "copilasi" mancare.
O sa vezi ca sunt multi care te ajuta special pentru frunza (funda)
Ps:Bine ai venit si sa ai cat mai multe raspunsuri folositoare,
aaaa,daca vrei cumva sa razi si nu gasesti vreun film bun intra la sectiunea dragoste si sex/adolescenti, se distrug copii cum nu ai vazut in viata ta, dar o sa auzi de aici.
Ionut299273 întreabă: