DidiDia, si mie mi-au disparut nu numai raspunsuri, dar si funde. Sa va dau si explicatia mea favorita: s-ar putea ca intrebarile si raspunsurile care contin referinte cat de mici legate de matematica, fizica chimie si alte stiinte sa fie considerate drept intrebari si raspunsuri cu privire la teme si, in consecinta, "nemilosii justitiari' care au napadit acest site(si se pare ca numarul lor creste mereu, cam cum creste numarul de izomeri odata cu cresterea numarului de atomi de carbon in substantele organice) fac ceea ce se pare ca se pricep mai bine, adica fac morala si raporteaza intrebarile. De aia cred eu ca se sterg. Si asta dupa ce, ca si mine, ati incercat sa dati niste raspunsuri cat mai utile. Stiu asta deoarece am apreciat mult si apreciez in continuare raspunsurile dumneavoastra.
Cred ca daca as pune vreo intrebare despre vreo sinteza de chimie pentru care s-a luat premiul Nobel, as fi acuzat imediat ca e tema, mi s-ar face morala si intrebarea mi-ar fi stearsa. Iar eu as fi trimis imediat sa pun mana pe carte, pentru ca se umple tara de corijenti. Nu stiu cati s-ar obosi sa verifice nivelul intrebarii raportat la manualele scolare. Doar suntem pe un site unde trebuie sa ne ajutam reciproc, nu-i asa?
Va doresc toate bune!
Buna Diana! stai calma ca si mie mi-au disparut raspunsuri/ fundite, am trimis un mesaj administratorilor sa ma anunte de ce mi se sterge o un raspuns, dar prea mult nu am inteles, in fine nu ma deranjeaza ca se sterg si fundele, ma intereseaza ca sterg raspunsurile mele care pentru unele chiar imi pun suflet si raspund cu drag...asta e
O zi frumoasa sa ai!
Dupa raspunsurile pe care la dai meriti sa-ti fie sters contul nu numai intrebarile si raspunsurile!
Ionut299273 întreabă: