SImplu!
Pui o intrebare.Iar cel care iti raspunde, daca ti se pare raspunsul lui corect si te-a lamurit..iti pare o chestie parca ''alege ca acest raspuns fiind corect''.
Apoi dupa ce ai dat click iti apare,, raspuns cartigator,, membrul X si arata o panglica portocalie care i se spune Funda .
Aia e multumirea care o primesti de la cineva care a postat o intrebare, fara sa zica prin cuvinte ci prin fundoiul dat la raspunsul tau. Cu cat ai mai multe funde atat esti mai experimentat stiind sa dai sfaturi utile si la un moment dat primesti nominalizarea ca expert fiind apreciat de capul TPU (adminele si seful care a creat acest site).
Buna.
Funda este un "multumesc". Sub fiecare raspuns este o funga gri, scrie "declara rspunsul castigator", tu dai click pe raspunsul care te-a asjutat cel mai mult iar funda se va colora il portocaliu si asa declari raspunsul castigator.
*-*
Funda este ca un '' multumesc'' pentru cel mai bun raspuns. daca dai/primesti funda nu castigi niciun punct.
Sper ca te-am ajutat!
Păi, pe TPU oamenii pun întrebări, şi aşteaptă răspunsuri de la alţi membri. Evident, poate dura ceva timp. Şi chestia cu "Funda" este pentru. a atinge un anumit nivel. Depinde câte răspunsuri câştigătoare ai. Dacă dai Funda, însemana ca ai ales un răspuns castigator. Şi poţi doar un răspuns câştigător. Îmi dai Funda?
Pai dai funda cuiva care iti raspunde la o intrebare serios nu in gluma (si care te lamureste) nu stiu daca ai inteles dar...
Multumeskkkk:X o sa iti dau funda
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: