Buna!
In primul rand, imi place ca gandesti asa! Din pacate insa, chiar daca unii utilizatori iau initiativa, de obicei e un lucru de moment. Cei care vad atunci, citesc, si uita. Ar trebuii facut ceva permanent cu ei. Din pacate, TPU, devine pe vreme ce trece, din ce in ce mai rau.
O seara placuta!
Deja ma doare mana, la cat am raportat.
Din pacate, e nevoie de minim doua raportari, ca o postare sa dispara, de aia si raman multe teme si obscenitati pe site, plus spam-ul si miile de "intrebari" cu "ghici", "ce faci?", "hey!", s.a.m.d.
Bună.
Raportez nu numai temele dar și anunțurile de recrutare, vânzare, etc!
Pa, pa.
Bună.
Din păcate,e nevoie de cel puțin două raportări ca un utilizator să poată și suspendat.
Trebuie umblat la regulile în legătură cu suspedatul,sunt prea ușoare,prea ferme.
Dacă totuși suntem împotriva temelor pe site,de ce mai răspundem? Unele întrebări chiar nu sunt teme,doar sugestii.
Într-un timp,vedeam multe suspendări cu motivul temelor,dar acum,cum ai spus și tu,rare sunt cauzurile.
Poate sunt de vină și droaiele de utilizator cu limbaj inadecvat,sunt mult mai mulți și este o problemă mult mai majoră.
Și eu raportez multe, însă nu putem face față.
O să se rezolve, să sperăm.
Numai bine!
Si eu de la o vreme raportez intrebari. Cred ca daca am face o campanie in care cu totii sa respecte regulile pe TPU, si sa puna intrebari la rubrica potrivita, cred ca ar fi o cale pentru. a face din acest site, ceea ce era o data,.