| AnnePlatt a întrebat:

Cand doresti sa dai votul"gresit/discutabil" iti spune ca, contul iti poate fi suspendat. Dar daca noi dorim sa dam votul discutabil, care dupa mine e un vot pozitiv, de ce sa ne suspendeze contul? Chiar urasc acest vot.
Cine e de acord ca aceasta idee cu inlocuirea votului stupid este STUPIDA?

6 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Normal că-i stupidă. În primul rând, 98% din răspunsuri sunt discutabile.
În al doilea rând, unii dau răspunsuri stupide, nu greşite sau discutabile. Ca un exemplu, cineva întreabă în ce an s-a născut nu-ştiu-cine, iar altu' zice 'născut'. Asta-i greşit şi discutabil sau stupid?
Eu propun să modifice din greşit/discutabil în cretin.

| CautNume a răspuns:

Mai bine ramanea stupid si adaugau gresit/discutabil

| push2gl a răspuns:

Nu trebuie inlocuita deoarece ai putea veni cu argumente la votul respectiv, vot stupid nu am vazut ci doar ''Folositor,Nefolositor,Amuzant, Inteligent, Gresit'''

| Lightning1997 a răspuns:

Eu sunt de acord.asa scria cand dadeai stupid,si a ramas la fel, nu au mai modificat propozitia, decat au adaugat gresit/discutabil in loc de stupid

| Arthur a răspuns:

Ai citit : "Clonele şi-au pierdut jucăria "?

| ColăBăă a răspuns:

Buna.
Inteligenta intrebare thinking Ar trebuii sa trimiti un mesaj la "contacte" explicand exact cum ai spus aici.
Nici eu nu inteleg. Daca cineva raspunde la o intrebare de genul:
"La ce varsta a murit Eminescu?" Iar cineva da raspunsul "Mihai Eminescu a murit la 13 ani.", eu vreau sa ii dau gresit, dar altul considera ca a raspuns corect si crede ca votul meu a fost "discutabil".