Bună!
În general, NU pierd timpul să citesc răspunsurile date de alţi useri!
Totuşi, la unele întrebări/categorii, le mai citesc pentru a mă AMUZA
Toate cele bune.
În general da, excepție făcând zilele când am vrut să fiu campion al zilei sau când eram plictisit ori de întrebare dar ziceam totuși să răspund și mai aveam și o stare de asemenea mai nepotrivită.
Da, si pe mine m-ai sters.
Te aveam? Merge să trimiți cerere?
Cum sa nu mearga, ce-i cu tine? te comporti cam ciudat.
cred ca ma aveai la prieteni.
Dacă te-am avut și te-am scos nu merge să trimiți cerere, de aceea zic. Și eu am o politică orgolioasă și nu trimit cerere doar în cazul în care scot pe cineva, dar atunci practic nu trimit nimic căci se bagă automat la prieteni.
Și mereu mă comport ciudat, căci sunt un ciudat. XD
Eu te vedeam punctual, nu ciudat.
Sunt în mai multe moduri.
La cat de mult raspund unii...citesti fara sa vrei.Ce sa faci daca e doar un rand? Il vezi si din greseala. Daca e ceva mare atunci poate da, poate nu.
Depinde, daca e la T/A atunci il citesc si daca e mare, daca nu e atunci nu-l citesc de obicei.
Da,la intrebarile care sunt ciudate apar si raspunsuri interesante care merita citite.
Atunci citeste-le p-alea de la D&S
Pai tu unde crezi ca citesc? Aici gasesc numai raspunsuri gen,, ciocolata, poney roz, desene animate.,, nimic interesant.
Cineva e artagos
Foarte,am probleme si nu le dau de cap. Nu e treaba de copii.
Copii? asta crezi tu
Uite unde era majorul
Hmm da, nu am idee daca gresesc.
Hmm,te bag in.....sectiunea,,profilul utilizatorului,, si vezi acolo puisor.
Daca da sfantu' si al din groapa si-mi spui "puisor" jur ca te distrug.
Gresesti
Ma bucur atunci.
Mereu. Asa mai am si eu de cine sa rad. Si dupa iar imi spun altii ca-s pacoste.
Deci nu-s singura
Suntem multi, dar scarbele nu recunosc
HEY)
Da, dar tu nu stii cum rad altii de raspunsurile tale mediocre.
depinde daca am sau nu chef, sau daca am un motiv pentru care sa le citesc
de exemplu la intrebarea asta nu le-am citit din cauza ca nu ma intereseaza
Depinde de întrebări. Dacă sunt întrebări stupide/puse în gluma, atunci le citesc, pentru că mă mai amuz și eu pe seama prostiei umane. Au unele întrebări niște răspunsuri... Vai!