Nu conteaza numarul de fundite, ci raspunsurile tale sa fie de calitate.Singurele conditii obligatorii sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numărul total de raspunsuri) de minim zece la suta, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie să fie castigator.Tu trebuie sa indeplinesti toate aceste conditii, iar administratorii vor hotara cand a venit momentul.Iti urez succes!
Cum deja toată lumea o să-ți repete chestia aia cu „ Calitatea nu cantitatea" eu totuși te întreb, crezi că statutul ăla te face mai interesant sau ce?
De ce toată lumea întreabă în disperare despre asta...
Nu sunt o obsedata ca sa devin membru expert, am vrut doar sa stiu cand devii, cu ce numar de raspunsuri si asa mai departe, dar voi nu intelegeti, voua va sare imediat tandara si dati la om in cap!
Urgente? Vai, ce să îţi povestesc. Ca să devii userul anului şi expert stai şi te rogi şi lingi avatarele celor cu chenare albastre şi portocaliu. Apoi aştepţi. Nah, că răspuns mai serios decât ăsta nu găseşti.
Eu am intrebat de curiozitate.
Auzi, dar te-am întrebat eu de ce ai postat întrebarea? Doar m-am luat de ifosele tale, cică să ţi se răspundă urgent. Dacă asta e aşa, apoi ce urgenţă va fi când vei avea nevoie de o transfuzie de sânge, dat fiind că ai fi pierdut foarte mult de exemplu într-un accident? Să nu mai zic că puteai afla foarte uşor de pe blog şi întrebările frecvente, şi iar să am buzele peceltuite, că se pune întrebarea asta de enjdemii ori pe zi. TPU nu e un joc, deci nu ar trebui să te intereseze aşa mult aceste titluri, nu mă înţelege greşit că nu îţi reproşez nimic la capitolul ăsta. Îţi zic ca să ştii pe viitor, să nu ajungi ca cerşetorii de fundă, dacă nu eşti deja că nu am chef să intru pe profilul tău.
Nu ma lua pe mine cu din astea' si am intrebat cum devi membru expert, dar imediat iti sare tandara si omori omu'.Si intelege si tu ca nu am de unde sa stiu cum si cand devi.Deci mai gandeste inainte sa faci pe desteptu'!
Cum să nu te iau cu din astea? Tu mi-ai citit măcar răspunsul, sau nu te-a dus capul să îl procesezi şi înţelegi? Ce nu pricepi că ai greşit, că ai avut fiţe să ţi se răspundă urgent de parcă cine ştie ce ai fi putut păţi dacă nu aflai?
Şi nu, aveai de unde să afli foarte uşor, că şi eu ştiam şi nu am pus niciodată întrebare (de fapt pe vremea când am apărut eu pe site nici nu exista categoria Totul despre TPU). Ţi-am şi zis! De pe blog, căutai ''expert TPU'', şi după alte nominalizări dădeai de asta: http://www.TPU.ro/blog/?p=601 sau http://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro. Dar na, lenea asta de a căuta...
Şi nu fac pe desteapta, asta e doar impresia ta de ciudă, din orgoliu că nu ai cum să mă confrunţi şi bineînţeles prostie spui asta. Măcar taci şi acceptă.
Eu ti-am citit raspunsul si faza cu "raspunsuri urgente" era pentru ca eram la varul meu si mai stateam 30 de minute si din cauza asta am scris asa.Dar tu faci pe desteapta si de parca tu ai facut TPU si crezi ca acum sti totul.Nu am vrut sa caun ca am vrut sa va intreb pe voi.Dar cand vad ca vine cate o desteapta ca tine nu mai am chef de nimic.Nu suport fetele ca voi care se dau mari si acum omoara omu' de la o mica greseala. Dapai' eu cred ca maicata si taicatu is dinaia' super stricti de n-ai voie sa faci nimic.Cum spuneam, tu vorbesti fara sa gandesti.Deci data viitoare mai gandeste odata si nu mai scrie ce iti trece prin cap.Si nu mai raspunde la intebarea asta cu jigniri si alte cele ca dau Spam.Deci punem PUNCT si gata.
Si acum am intrat pe Blog si am scris "expert TPU" si nu mi-a dat nimic decat cine este expert in saptamana asta.Deci vezi cum nu gandesti si doar scrii facand pe desteapta.
De ce urgent? Puteai afla oricând altcândva, şi nu mureai dacă nu ştiai. Nu fac pe deşteapta, repet: tot ceea ce spui o faci din oftică, asta e replica tuturor celor ca tine când cineva sunt contrazişi şi nu au dreptate.
pff... Cum aşa? Îţi fac print-screen. Ca un fel de desen, şi te rog să dai click pe ele, că încerc să îţi explic cât mai detaliat şi simplu de faza cu expertul. Şi da, răspund invers.
1. http://i.imgur.com/vBFId.png
2. http://i.imgur.com/ybEmc.png
3. http://www.TPU.ro/blog/?s=expert+TPU&paged=6 aici nu îţi mai desenez că mi-e lene, ideea e că trebuie să apeşi de acolo de încă 5 ori ca să ajungi la a şasea pagină, de acolo dai click pe ''Vox Populi'' şi găseşti postarea.
Tu eşti aceea care se pare că nu prea gândeşte, şi nu te lua de cunoştiinţele mele. Măcar ştii ce înseamnă să fii ignorant? Unul care nu ştie carte, şi respinge încercarea altora de a fi învăţat, lucru care ţi se potriveşte ţie de minune.
Şi cum adică, să nu scriu ce îmi trece prin cap? Creierul acolo se află, adică în cap, şi cu el judec. Dar poate vrei să insinuezi că tu gândeşti cu altă parte, sau te-ai cam dat de gol. Şi de ce să ne stresezi pe noi, când poţi afla în câteva secunde în loc să primeşti mură în gură, sau să aştepţi răspunsurile noastre, pierzând timp? Legumă. Nici eu nu suport oamenii care, în ciuda faptului că nu au dreptate şi li se demonstrează, tot pe a lor o ţin şi trec şi la jigniri/ameninţări/schimbă subiectul în loc să tacă naibii. Şi hai raportează-mă... fac ceva pe raportarea ta, că îţi trebuie două şi eu pot reposta oricând.
Deja am vorbit frumos cu tine.Tu tampito nu intelegi ca eram dracu la varumio de aia am bagat urgent! Si la faza cu "ce-ti trece prin cap" adica ca scrii fara sa gandesti.Las'ma in pace ca im pierd timpu' cu tine.Mai taci odata si eu cred ca tu **** pe toti asa la cap.Nu aveam de unde sa stiu ca pe blog scrie asta.Si daca te intereseaza, pe mine nu ma lasa sa dau click pe blog.Imi tot zice ca repara si mai multe.Da tu nu intelegi.Esti o proasta si oarba cand nu vezi.Si da, da muream daca nu aflam.Da cine esti tu fata? Maica'mia? Cati ani ai tu sa te crezi nu stiu cine? Care'i problema ta? Te doare pe tine in cur daca am scris eu nu stiu cum? Nu e problema ta.Si nu numai eu am pus intrebarea asta.Deci mai taci odata ca nu vezi ca esti o fraiera tampita? Scuze de jigniri da deja prea intreci masura.Hai pa si nu mai comenta la intrebarea asta! Mars!
P.S : Nu te-am jignit deloc, nu vreau să devin calificată pentru suspendare. Doar atât ai înţeles din răspunsurile mele?
M-am uitat la raspunsurile tale si "merită violată cu nişte serpi în gură până la plămâni... " serios? Ce imaginatie ai? Acum la ce ti-am zis mai sus, hai sa te aud. Daca esti in stare sa raspunzi inseamna ca esti o proasta.Si ma poti raporta ca ma doare drept in **.
Si cati ani ai tu fetiscano? Nu zi 18 ca nu te cred.Toate tampitele zis 18 cand le intreb.Si da asta am inteles.Din raspunsurile tale lungi si aiurea mi-am dat seama ca esti o orgolioasa si o fraiera.Si acum te dai mare ca din ianuarie-februarie ai cont si esti senior si ai 304 de funde parca...WTF.Te crezi o intepata si jumatate.Te crezi desteapta cand tu esti o proasta ca...
Imaginaţie sadică, aha . Îmi place.
Te rog frumos să nu ieşi în afara subiectului. Am obervat că nu ai argumente, dar nu te lega cu ceva ce nu are legătură cu conflictul nostru. Şi răspund cum am eu chef, ai auzit? Nu-s proastă că aşa zici tu, de fapt tu cine eşti să mă califici fără să mă cunoşti?
Am 14. Tu câţi ani ai? Şi vezi că maturitatea, repet, nu ţine cont de vârstă, aşadar nu mi-e ruşine cu ea. Ţine de educaţia culturală, parentală, anturaj şi mediul în care trăieşti. Cunosc o fată de 10 ani care dă replici bune şi părinţilor ei, şi mie, e bună de luat ca exemplu. Crede-mă.
Ah, şi de ce sunt proastă? Eşti în stare să îmi explici şi dovedeşti asta? Dacă o faci, promit că tac. Şi nu mă cred nu ştiu cum, sunt eu însămi şi atâta tot. Nu mă prefac.
Eh...deci eu la 14 ani eram mai matura.dar am ajuns la 16 si tu esti un copil aiurit.Eu nu am ce discuta cu droti ca tine de 14 ani.Deci am sa caut o persoana mai inteligenta si mai matura.Si invata sa nu mai "mananci" litere.
Mda. Să ştii că multe lume mi-a spus că par matură pentru vârsta mea.
De ce sunt un copil aiurit? De ce sunt proastă? Să ştii că eu spre deosebire de tine nu am atâtea probleme de percepţie şi înţelegere. Ai putea să îmi argumentezi de ce mă judeci aşa? Te-am mai rugat să faci chestia asta o dată, dar ai evitat subiectul.
Unde am mâncat litere? Ce treabă are una cu alta? Te iei de un detaliu nesemnificativ, ieşind din subiect. Hai să mă iau şi eu de tine astfel: de ce ceri funde şi de ce scrii incorect gramatical? Nu îmi răspunde că nu e treaba mea, pentru că este şi vreau să îmi explici, iar dacă nu o vei face tot ce îmi vei dovedi este că am dreptate. Recompensele virtuale sunt inutile. Ia gândeşte-te, care e diferenţa dintre a cerşi un leu pe stradă pentru că ai ajutat să treacă o bătrânică şi care e diferenţa între a cerşi o fundă? Niciuna!
Am şi exemple, dacă vrei ţi le arăt deşi nu cred că îşi are rostul pentru că îţi dai şi tu seama. Sper.
Şi da. Asta e una din replicile celor care nu au argumente. Ba ai ce discuta, că eu te înţeleg perfect, dar nu ai ce-mi răspunde deoarece ştii că am dreptate. Eşti atât de orgolioasă, încât nu poţi să recunoşti că ai greşit. Eu mi le recunosc pe ale mele. Şi înca ceva, vezi că o propoziţie nu se începe niciodată cu ''deci''.
Eu măcar ştiu să caut şi nu sunt legumă să cer mură în gură informaţii pe care le pot afla în câteva secunde. Sunt suficient de inteligentă să folosesc funcţia de căutare, google şi funcţia de căutare de pe blog. Tu nu eşti.
Q.E.D (dacă nu ştii ce e aia, Google It! )
Pff... deja nu mai am ce discuta cu tine. Văd că tot nu pricepi. Legat de blog, te rog frumos să îmi faci un print-screen când îţi apare că repară.
Nu mă cred nu ştiu cine, chiar sunt cineva. Spre deosebire de tine. Doar fiindcă mi-ai reproşat asta, ţi-a scăzut calitatea umană.
Ba e problema mea. M-am săturat de lumea asta stupidă şi vreau să o îndrept cumva, dacă pot învăţa pe cel care nu ştie, ce mă impiedică? Ăsta se pare că e scopul meu în viaţă.
Repet, citeşte ce am scris mai sus: maturitatea nu ţine cont de vârstă, ci de anumiţi factori ce i-am spus deja.
Păi şi tocmai, că nu ai pus-o numai tu, tocmai de-aia trebuia să mai cauţi. Nu întrebarea în sine m-a deranjat cât aerele tale. Şi nu. Nu mureai, verificai când revenea varul tău sau când aveai ocazia, dar unicul tău scop pe site este să devii expert şi să faci puncte, ceea ce e josniiiic!
Şi nu, nu văd că sunt o fraieră tâmpită. Îmi poţi dovedi? Nu poţi, nu te duce suficient intelectul !
Şi încă ceva, de ce toate răspunsurile tale seamănă între ele, dacă tot zici că sunt două persoane într-un cont? Şi toate par de 12 ani. Eşti un caz irecuperabil.