anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand votati vreun raspuns (negativ sau pozitiv), votati de obicei "omul", sau valoarea raspunsului?
Adica votati preferential, pe cei ce va sunt mai simpatici/antipatici si ii cunoasteti mai dinainte, sau votati ne-discriminatoriu, indiferent de user?

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Hai sa-ti spun cum fac eu:
In primul rand, votez toate raspunsurile la intrebarile mele. Mi se pare un minim mod de a multumi omului ca si-a rupt din timpul lui ca sa-mi raspunda mie.
In al doilea rand, votez alte raspunsuri numai cand sunt din cale-afara de inteligente/amuzante/idioate. Oricum, votez destul de rar.

| MidnightLady a răspuns:

Of course ca userul, da' ma enerveaza aia ce-si tot schimba conturile. Ca mai dau cate un nefe pe contul nou unui raspuns caruia i-as fi acordat funda daca stiam cine-i.

| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

TPU este ca o haita de lupi... unii isi schimba si parul, altii doar naravurile...
Plus ca mai avem si o specie pe cale de disparitie: canis cheloo, userii carora le-a cazut parul de tot, de au ramas chei si urati, si nu mai sperie pe nimeni laughing

| MidnightLady a răspuns (pentru anonim_4396):

Naravurile? Vezi-ti de treaba, nu vezi cum invie cate unu' pe cont nou si dupa trei raspunsuri si-o dat cu firma-n cap? laughing

| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Eh, depinde! Eu stiu pe unul care s-a enervat asa tare, ca i-a pleznit o vena in lobii frontali si a avut vreo 6 luni dificultati de orientare si nitel sindrom Tourette. Da' a facut o trepanatie, i-au curatat neurochirurgii cheagul, si cand s-a intors pe TPU, in convalescenta, i-a fost rusine de rezultatele bolii lui anterioare si si-a inchis contul. A facut unul nou, si spera sa nu-i plezneasca iar alta vena. rolling on the floor
Vrei si tu acces la Inna? Hai, ca te trec la prieteni pe faiz, si ea e tot pe acolo, va cunoasteti voi...

| Holocaust a răspuns:

Valoarea răspunsului... aşa ar trebui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corect ar fi sa votezi raspunsul nu utilizatorul, calitatea raspunsului.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

A. Nu am intrebat ce ar fi corect.
B. Tu nu ai raspuns la intrebarea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor rolling on the floor

| paulici09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce e de ras? Ti-am dat un raspuns!laughing

| anonim_4396 explică (pentru paulici09):

Rad ca tocmai am vorbit cu Inna pe faiz si i-am zis sa-ti baneze ID-ul rolling on the floor rolling on the floor

Da, sigur, tu ai vbit cu Inna

App care id?

| anonim_4396 explică (pentru paulici09):

rolling on the floor rolling on the floor
paulici0808@yahooo.com
Daca il stiu pe-asta, il stiu si pe ala al tau de faiz, fa*t*ah!
Si acum il stie si ea...