„Raza de soare care te încălzește pe tine nu-ți este împuținată dacă se mai încălzește la ea și vecinul tău." — Alexandru Vlahuță
Buna
„E bine să te înduioșezi de nenorocirea prietenilor tăi, dar mai bine este să le vii în ajutor." — Voltaire
O zi frumoasa sa ai
"Ajută-te pe tine însuți și toată lumea te va ajuta." Friedrich Nietzsche
,, Abia atunci când omul are compasiune față de toate ființele vii se poate numi nobil." — Buddha
,, Forţele noastre sunt adesea stimulate de nevoia de a sprijini o fiinţă mai slabă decât noi.''Honoré de Balzac
"Trist ajutor e acela care, in timp ce sprijina, vatama"! (Quam miserum auxilium est, ubi nocet, quod sustinent)
lb., 745
Astazi am primit un mail de la TPU pecum ca timpul in care trebuie sa atribui funda, ajunge le limita inainte de data la care mi-am propus. Trebuie sa recunosc ca imi pare rau ca se poate aloca doar una si imi este greu sa aleg. Nu sunt genul care las sortii sa aleaga pentru ca toti suntem implicati si nu nicidecum INTAMPLAREA. La fel trebuie sa recunos ca imi este greu sa fiu singurul din juriu. Nu voi mai pune intrebari probabil. O sa aleg pana la urma cel mai bun raspuns si asta doar gratie obligatiei regulamentului.
"Din multimea celor adunati, vei asculta de acela care da sfatul cel mai bun". (Homer)
"Toti ne pricepem sa dam sfaturi, dar cand noi gresim, nu bagam in seama." (Euripide)
Iti tin pumnii pentru a castiga titlul zilei! (acum primesc funda? nu am nici una... ) Mersiii
RaVuL întreabă: