anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e treaba cu acea pagina de evaluare(rating) a unei intrebari? Mai exact: in functie de evaluari(toate acele selectii/notari) vor actiona doar adminii sau se actioneaza automat? Daca e automat atunci trebuie sa existe un numar minim de useri pentru a evalua intrebarea ca sa fie mutata la o categorie corespunzatoare(cel mai intalnit caz)? Expertii TPU(moderatori) pot muta o intrebare direct?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestionarul care apare dupa fiecare raspuns nu este prelucrat automat.Adminii hotarasc apoi cele necesare.Numai bine.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai nu e numai bine. Nu e bine deloc. Pai lor le scapa sigur o multime de intrebari in felul asta. Asta o vad cu ochii mei pentru ca-mi pierd timpul degeaba la multe intrebari. Raman intacte.
Apoi, ce e mai grav? Ia zi! Sa existe 2 useri(seniori, desigur) care sa raporteze abuziv o intrebare, asa doar ca sa faca in necaz unuia, caci se poate si asa ceva, s-a practicat de multe ori, sau sa existe 2 useri care sa mute o intrebare la o categorie mai nepotrivita decat cea initiala(ceea ce e mai putin probabil)?

"Numai bine este un fel de salut pe care il adresez.Sigur ca pot scapa intrebari, de aceea acel chestionar nu este obligatoriu.
Si daca ar exista acei useri, fii sigur ca nu si-ar permite sa faca asemenea raportari si oricum nu ar fi lasati de capul lor.Cit despre mutari,este posibil si aici sa existe, ce este drept mai rar, fie din cauza enuntului postarii, fie din cauza neintelegerii acelei postari. Orice om este supus greselii la un moment dat, important este sa nu fie facuta cu intentie.Mult noroc.

Stiu ca era un salut, dar si ce daca! laughing Ma refeream ca le scapa adminilor, nu noua! Stiu ca nu e obligatoriu sa completezi formularul. Ceea ce spun este ca poate fi aplicata aceeasi idee si pentru aceasta evaluare a intrebarilor, ca cea de la raportari. Cand 2 useri Seniori raporteaza o intrebare aceasta nu va mai fi vizibila. De ce sa nu fie aplicata aceeasi idee si pentru evaluarea intrebarilor? Cand 2 Seniori selecteaza alta categorie atunci sa se mute intrebarea. E mai avantajos, doar daca Cristina sau Alexandra prefera sa aiba ce butona in plus toata ziua.hee hee

love struck

As vrea sa te rog sa intelegi:iti dai seama ce haos ar fi, daca toate intrebarile ar fi mutate dupa aceasta metoda? Fii sigur ca stiu fetele ce au de facut.Numai bine.

Fix acelasi haos poate iesi din raportarea intrebarilor si uite ca nu se intampla des asa ceva! Tu crezi ca isi face cineva hobby din mutarea intrebarilor de la Sanatate la Trivia/Amuzante? Treaba e gandita pentru useri Seniori care stiu si vor sa faca ordine pe site!

Sa fiu sigur ca au habar fetele ce fac? Ivancea, eu iti dau tie funda la intrebarea asta daca intrebi tot site-ul despre cat de multumit si increzator este in activitatea adminelor si ti se va raspunde asa cum te astepti. Gandeste-te ca varsta ambelor fete nu o depaseste pe a ta! Cum poti fi atat de increzator in ele? 25+21=46. Iti zic eu ca sunt foarte stangace amandoua pentru ce au de facut la acest site.

Crede-ma ca stiu bine ce spun si vorbesc in cunostiinta de cauza.Nu am sa intreb tot site-ul pentru ca nu asta este misiunea mea pe TPU.Am incredere si stiu ca fac tot ce pot ca TPU sa mearga.Numai ele pot decide cu cine colaboreaza pentru a le usura munca si a merge site-ul.
Si apropo de funde; am mai declarat si o repet:nu alerg dupa ele si nu ma intereseaza titulaturi pe TPU. Ajut cit pot si cit ma pricep, mai ales pe probleme psihologice si de obicei discut in privat.
Mult noroc.