| Furnicuta000 a întrebat:

Care e treaba cu cererile de prietenie pe TPU? La ce ajuta sa fiu prietena cu cineva pe TPU? Care e avantajul? Nu de alta, dar trebuie sa dau 4 clik uri sa scap de notificare de fiecare data cand primesc o cerere de prietenie

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Baieti incearca orice lucru astfel incat sa faca sex cu tine gratis, asta e motivul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Odata primeai notificari cand prietenii puneau inmtrebari ca sa ii ajuti pe ei primii... odata

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Stai ca erau si notificari de genul "azi e ziua lui suntserios, spune-i la multi ani"
laughing

| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Alea cred că mai sunt inca

| Cinic a răspuns:

Pai eu ti-am trimis cerere si ai acceptat. Motivul : ca esti pragmatica, de aia ti-am trimis cerere. Esti in tiparul meu de om. Si inca ceva! Si poti sa ma injuri. Furnicuta este pe de' afara, tare ca nuca, dar daca o cunosti cu adevarat, este mai moale ca un cozonac de boromir. Stilul defensiv / agresiv, ascunde trauma si empatie.

| Furnicuta000 explică (pentru Cinic):

Pt ca am vrut sa scap de notificare laughing

| Cinic a răspuns (pentru Furnicuta000):

Tu vrei sa scapi de notificare, dar notificarea nu vrea sa scape de tine. Si nu ai infirmat comentul meu, ceea ce ma face sa cred ca am dreptate happy

| RAY a răspuns (pentru Cinic):

Poate te insori cu ea si mergeti in luna de miere ca aveti nevoie de o vacanta amandoi

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Te asteptam la nunta laughing

| Furnicuta000 explică (pentru Cinic):

Urasc nuntile

| Cinic a răspuns (pentru Furnicuta000):

Eu le urasc mai rau ca tine. Nu dansez si urasc muzica de acolo.

| AnneMariiie a răspuns:

Toți îs falși, din păcate…

| RAY a răspuns (pentru AnneMariiie):

Nu suntem, doar ca voi vreti sa fie scrie doar cei frumosi