MaicaPrecista, TantiZâna, CosticăȘoferu, NeluluOaie, NeluluMărăruși, MirceaaluGălearcă, MirceaaluPetrică, CosticăaluGazoancă, TantiOnica, MaicaMia, MaicaAurica, TaicaTică, TantiMaria, TușaMaria, Titidevale, MiticăaluGurău, TantiNiculina...hmm nu-mi mai vin câțiva în minte și-mi cer scuze față de cei pe care nu i-am menționat, dar oricum sunt niște țărani fictivi! Și niște nume excelente de trolli pentru cine e interesat!
Mda... aaah, am greșit întrebarea! Scuze!
Nu am un utilizator preferat, îmi plac răspunsurile mai multor useri de pe site. Printre aceştia se numără: Brigaela,NOname, Greece12, Mariana,
IMPERIA,NeluL,Flav, ardnaxur1961,
kongeriket,Спинесхиверс,nony,
Marina,mihaela31, Smith(momentan CristinaCorporatrista),Jelli,
Alicecullen, mhn24, 7h30, Ray,Apache,
ScurtCircuit,Kronstadt,Androgyn Beauty,FuckOnCocaine,Leocerba,Lora, Nyx,larix, hombre,Hep Hap, syme,Alphawolf,chelstone, UniverseQuasar,Via,adrian,hombre, monyk, greenmile00, aqualuna, tyana,Klepto,PhaseMorphXR, etc., etc.
Utilizatorul meu preferat e 7h30
În rest îmi plac mai mulți: Cereste, ScurtCircuit, ErotiqueConseils, floare0albastra, giuly, Digital112, NOname, neluL, LithiumAngel, Promisiunea, Gabi87, o mare parte din rockerii site-ului, Legiuitoarea și îmi pare rău dacă nu am precizat pe cineva, să se simtă în acest "etc."
@ScurtCircuit, cât am râs nu am mai râs de mult așa nu știu de ce dar ai fost haios rău
Nu am un utilizator preferat...defapt nu m-am gandit niciodata la asta
pe calea asta tin sa ii felicit pe cei care ajuta din inima si nu pentru reputatia pe acest site!
@ ScurtCircuit, asta-i cel mai tare raspuns, ever! Am sa bag intrebarea la favorite! Deci, m-am prapadit de ras...BRAVO!
Mie îmi plac mulţi utilizatori şi răspunsurile lor: oz, Tweety, Ben., ÉrotiqueConseils, Flav, Brigaela, lia, Carmen, Vizitiul, Luori, Marina, Dmonik, Dani04, llucixxl, Kronstadt, hombre, AdiSR, Infraverde, oasis, Sataninside, AkexD, Iulia, Jelli şi Vlacebo.
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
Ionut299273 întreabă: