| LisaJulie a întrebat:

Care este procedura prin care se suspenda conturile de fapt? De exemplu am observat ca utilizatorii juniori care nu răspund la întrebări li se suspenda conturile mai repede dar utilizatorii seniori sunt mai întâi avertizați!

11 răspunsuri:
| simplaexistenta a răspuns:

Cred ca singura metoda e sa le dai report

| Cinic a răspuns:

Sistemul se bazeaza mai mult pe report decat pe vigilenta adminilor. De aceea vezi tot felul de obsedati sexuali si trolli pe aici. TPU este un hub foarte mic pentru ca nu cred ca face profit. Pe langa faptul ca are foarte putini membrii activi, majoritatea dintre noi avem addblock sau folosim browsere care opresc reclamele. In mod parasoxal TPU este mult mai inpartial decat reddit. Pe reddit poti primi ban cam pentru orice idee care nu este woke sau de stanga sau doar pentru ca moderatorilor nu le place de fata ta.

| LisaJulie explică (pentru Cinic):

Eu știu ca administratorul suspenda conturile dacă sunt prea multe raportari

| Cinic a răspuns (pentru LisaJulie):

Asa este. Dar acele raportari sunt facute de alti membri. Cu alte cuvinte, doar noi putem sa scapam de ciudatii de pe TPU.

| Mosotti a răspuns (pentru Cinic):

Spune si pe romaneste ce inseamna woke, ca asa tradus inseamna trezit.

Se promoveaza stanga pe reddit?

| Cinic a răspuns (pentru Mosotti):

Doar extrema stanga + lgbtq + feminism. Nu ai voie sa ai altfel de opinii.

Pai eu pro lgbt sunt in sens ca nu mi se pare nimic aiurea la ei, sunt pentru dreptul la casatorie, infiat si restul, de extrema stanga cam sunt, feminism nici cu el n-am ceva.

Deci inseamna ca am noroc acolo.

| Cinic a răspuns (pentru Mosotti):

Farte nu am nimic cu orientarile sexuale ale oamenilor. Dar sa nu le mai bage pe gat la altii. Ce daca esti gay esti special?! Ai vazut tu oameni sa alerge cu furca lgbtisi?! Si ce drepturi au barbatii si femeile nu?! Unde este patriarhatul pentru milioanele de soldati care mor in ucraina, obligati. Unde este patriarhatul pentru raportul de 85% de suicid in randul barbatilor fata de femei?! Unde este male previlage pentru statisticile care arata ca mult mai multi barbati mor din cauza stresului sau din cauza accidentelor de munca?! Unde este patriarhatul pentru sistemul judecatoresc care este total partial in favoarea femilor si poti sa pierzi si casa si economii si tot? Spune-mi nu poti sa vinzi alcool minorilor, dar este ok sa incurajezi un minor sa devina trans si sa faca tratament cu hormoni?!

Pai nu ma refer la bagat pe gat lgbt, ma refer strict la nediscriminare si nedat drepturi egale, casatorie, infiat copii, atat! Nimic mai mult. Nu la incurajare sau altele.
Plec afara si cand vin o sa-ti zic cum vad eu chestia cu minorii si trans, ca e si aici o chestie.

Da! Majoritatea esticilor (tari innapoiate in gandire ca noi, rusii, bulgarii, etc) alearga cu furca lgbt cum s-ar zice! Ii dispretuiesc, ii condamna, ii si bat unii, sunt contra casatoriei si infiat copii, adica sa le hotarasca ei drepturile desi nu ii afecteaza cu nimic ca se insoara doi sau se marita doua!

De ex la o sala de sport erau doi homo, colegii au aflat si i-au batut, acum ceva ani.

Cu feminismul sunt mai mult sa se aplice la barbarti sa nu mai fie privilegiata femeia, ci egali toti! Ca acum femeile sunt privilegiate si au fost mereu. Vorba ta, ex cu razboiul, nu se duc ele ci ei.
Barbatii iau castanele cele mai dure de la tot.

Asa, cu incurajatul sa fi trans nu-s de acord, ca oricum nu prea poti daca nu simti ca te bucura asta, daca te simti bine in corpul tau o sa ti se para aberatie si ca minor!

Nici homo, les si bi nu poti fi la comanda, ca nu simti ca te atrage.

Sunt doar pentru ca minorii care sunt trans si au disforii de gen, sa ajunga la psiholog din timp si sa faca tranzitia (cu sau fara schimbare fizica de sex), si sa se simta bine.
Ca de aia nu zice, ca le e rusine de societate, asta apropo de alergatu cu coasa dupa LGBT.

Nu zice la parinti "m-as place mai mult daca sunt ca fata/baiatul ala...". Ca si multi parinti dau cu grebla dupa LGBT.
Ca sa fie dus la medic, psiholog si analizat.
Ca nu te faci trans asa cum vrei tu cand vrei, ti se aproba sau nu dupa terapie serioasa mai ales in afara.
Nu merge un minor sa se faca trans doar ca e incurajat aiurea. Nu-i da nimeni hormoni.

Desi si daca o face, cand nu mai ia, revine la cum era, deci e reversibila treaba, dar nu ajunge sa ia.

Iar la tranzitia din baiat in fata e f bine sa se faca inainte de pubertate daca se descopera trans, ca ramanea vocea subtire, daca se face dupa, vocea ramane de barbat si trebuiesc facute si altele.
Sunt de acord la descoperirea timpurie a minorilor trans ca sa fie rezolvati, atat.
Nu la a face din asta o moda, sau alte tampenii.

| Delllla a răspuns:

Înainte de clasament…