Păi, în capul listei aș pune-o pe ÉrotiqueConseils;
După aceea grecee12;
Apoi pe Eternitas.
Aceștia sunt preferații mei.
Ce-mi place de ei? Păi, nu stau acum să scriu un răspuns elaborat de trei pagini pe care să nu-l citească nimeni, o să spun scurt și la obiect:
Sunt drăguți; m-au ajutat și la urmă, pot să spun că gândim, APROAPE la fel.
Nu am un user preferat....de fiecare data cand imi aleg un user preferat ori reununta la site ori nu isi mai bate capul...
Dar daca ar fi sa aleg ...cred ca l-as alege pe NeluL
Este singurul de pe site care isi vede de treaba lui, si nu se baga in conflicte prostesti...
Scurt si la obiect...
Daca-ti raspund sincer, jumatate de site o sa-mi sara in cap.
Daca mint, o sa-mi sara in cap cealalta jumatate.
Asa ca, o sa-ti raspund sincer.Pe raspunderea mea si cui ii convine!
Preferatul meu e Klepto, mare pacat ca nu ne mai onoreaza, umorul inteligent si sfatosenia lui serios-mucalita nu le poate inlocui nimeni.
Nu stiu cine urmeaza, o sa-i spun cum imi vin in minte, tare mult as vrea sa nu uit pe nimeni.
Imi place Kronstadt, cu nebunia lui unica si stilul lipsit de fasoane, arunca bomba, nu aduna ranitii, ba mai arunca si cate-o grenada, dar intampina invingatorul cu capsuni si Dom Perignon!
Imi place Leocebra, fie intreaba, fie raspunde e vie, originala, sclipitoare, uite doar o pomenesc si mi s-au umplut ochii de lumina!
Imi place Nony pentru umor, seriozitate si inteligenta, are multe de dat inca, dar o face tot mai rar si-mi pare rau.
Imi place Hombre, geamanul orfan al lui Klepto, sta drept si judeca si mai drept, are umorul sanatos al romanului neaos si-l manifesta din plin! In aceeasi categorie intra si tilipleasca, mai pios, dar tot gura-dezlegata, sa traiasca!
Imi place Flav, el ajuta dupa principiul "fiecare sut in dos, e un pas inainte, eu iti spun adevarul, tu fa ce vrei", de multe ori m-a dezarmat cu sinceritatea si sensibilitatea lui.
Imi place Ciresel, chiar daca acum se joaca de-a Izabella03, isi ascunde sensibilitatea sub o vulgaritate oarecum vesela, dar ai numai de castigat daca intelegi ce are, de fapt, de spus!
@neluL e un prieten drag, ma uimeste cu perseverenta cu care continua sa ajute si izbucnesc de multe ori in ras la raspunsurile lui, cand gaseste timp sa faca si umor!
Imi place Chiorul, in toate editiile, umor concentrat si inteligent, mi-a descretit fruntea de multe ori, nici nu stie cat ii sunt de recunoscatoare!
Si Kazimir, nu cumva sa-l uit, ii citesc raspunsurile si rad, ador modul in care calca in picioare prostia, o striveste bine ca pe un muc de tigara si e fericit s-o faca!
Imi place justitiarul cu incapatanarea cu care incearca sa indrepte ce-i stramb, cu razboiul lui declarat impotriva prostiei si nedreptatii, nu-si inghite deloc cuvintele si o face inteligent, ucigator si foarte clar, sa nu ramana loc de interpretari!
Imi place Apache, lupta consecvent, cu cartile pe fata, e deschis, curat si inteligent, inovativ, proaspat!
Imi place Dumnezau pentru cultura si inteligenta lui, e o enciclopedie intreaga omul asta si nu realizeaza, imi place mult!
Imi place IMC90, el e nebunia portabila a site-ului, inteligent, gata de replica, lipsit de fixuri si inhibitii, cu umor sanatos in doze precise si iataganul in cealalta mana!
Imi place ardnaxur1961, la unele din raspunsurile ei am ras atat de mult, incat nu m-am putut abtine si i-am trimis mesaj privat, razand inca, m-o fi crezut pe jumatate nebuna.Imi place umorul cu care combate prostia, in trei cuvinte il linisteste pe impricinat!
Sunt cativa utilizatori relativ noi care iarasi imi plac, vezi @evenso(extrem de utila, rabdatoare, interesanta, zambitoare),@raspunzatorul(tare recunoscatoare ii sunt pentru cunostintele si explicatiile pe care le da, ma odihneste mult prezenta lui),@foxsilver(maturitate, inteligenta, stralucire, umor, cultura),@whooofff(care nu stiu cine e, dar are stil si clasa de casa mare, imi place)!
Vad ca m-am lungit ingrozitor, asa ca o sa inchei cu nesiguranta si regret, stiu sigur ca am uitat destui!
Intrebarea e draguta, imi place si mie, e pozitiva si plina de liniste.
O astept pe cea in care ne vei intreba cine nu ne place si-ti promit sa raspund la fel de sincer si argumentat!
Eh, poti spune aici si cine nu-ti place... e loc suficient
O fi, dar nu tin sa vad intrebarea asta suspendata, ca-mi place!
Buna Greece, multumesc pentru vorba buna! Si eu ma bucur foarte mult ca am avut placerea sa te cunosc, chiar si numai virtual si cred, cel mai sincer, ca este un castig foarte mare pentru TPU sa te aiba, atat ca simplu user, cat si ca expert. Ramai asa cum esti pentru ca, pur si simplu, nu trebuie mai mult ca oamenii sa aiba ce invata de la tine. Numai bine!
Am multe de dat, pentru foarte putini care asculta.De aici si intrebarea: care-i rostul? Am intrat aici din curiozitate. Apoi am inceput sa pun suflet si seriozitate in raspunsuri ca intr-un final, sa fiu din ce in ce mai dezamagit.
Ma retrag incet si sigur... oricum, iti multumesc!
De mine de ce nu iti (mai) place? Eu nu arunc "bombe" ca Koane, sau nu mai ofer capsuni?
Bad, bad blonde!
Posibil sa le faci pe-amandoua, n-am de unde sa stiu, doar ca nu simpatizez pacatele capitale si nu te gandi la sensul neaparat biblic.
Chestia asta, chiar e culmea si-mi vin dracii.Pentru asta o sa-ti cer socoteala si o sa te iau la rost. Spune-mi greece, de ce pe lista ta nu figureaza sotul tau, copii, bunicii, chiar tot arborele genealogic? De Basescu si Boc(poc)de ce ai uitat?
De Sfintii Pavel si Petru, la fel.
Si nu-i inteleg pe utilizatorii intrigati, de ce inca mai stau comod in fata calculatorului si nu sar la tine sa te ia si la bataie?!
Cel mai corect raspuns Miha!
Si mie imi place de tine... as veni si eu sa te pup!
Daaaa! Si mie imi place, chiar voiam sa mai vad cate o intrebare din asta.
La mine-i ditamai lista... Dumnezau, Wooden, Kazimir, NoChanceForUs, GenOm, fanaticdupatine, ErotiqueConseils, Vizitiul, mhn24, Kongeriket, Hombre, Kronstadt, Jelli, Gizaz, MissBlaHck, Bacemi, Klepto, XxXBlackVampireXxX, Dmonik, greece12, ardnaxur1961, Bogdanux, monstrulet, Silviu, Paulla, OmletteDuFromage, carpediem, SonOfHelios, ViezurE, Gorath, Bezea, IMC90 ...si-or mai fi.
Dumnezau e preferatul tau, nu? Si al meu, fratiorul meu sfant.
Normal că-i. Mai ales că mi-a zis că-mi face cinste c-o bere, e și mai preferat de-acum!
Asta il repostez, uite asa, de ''jmeker'' fiindca nu contine absolut nimic interzis de regulament, nu lezeaza pe nimeni si nici nu e un atac la o anume formatiune...
Vreau sa devin miss univers, deci am nevoie de popularitate.
De asemenea, eu respect toata comunitatea, nu am luat niciodata peste picior pe nimeni asa ca vreau sa ma integrez si sa ma bag pe sub nasul persoanelor influente, ca sa devin expert :->
Si din nou iti repet si eu de "jmeker" ca marile adevaruri se zic in gluma.
Vrei sa scrii in CV "expert TPU?
Nu-mi pasa
Nici mie
Stiu ca vrei nume, dar nu voi da, pentru ca nu sunt genul.
eu am contul de un an, si in tot timpul asta am gasit o gramada de useri, ba cunoscuti, ba mai necunoscuti care au avut ceva de spus si mi-au placut.
oricine care este inteligent, are simtul umorului si are ceva de zis, imi atrage atentia, de aia nu dau nume, pentru ca fiecare este unic in felul sau...in afara de boracii aia trepanati, care sunt toti la fel.
cam atat.
Cum adica? sa-i preferi?! Pe mine ma prefera multi, dar mai mult plecat de aici, mort, cu gripa, cu un virus pe hard...
N-am observat prea multi pe aici, in schimb imi plac astia care posteaza cu copy&paste, chiar citeam o dieta luata din diferite surse si postata la cat. sanatate... ce-a iesit, pfff...si Dumnezeu ar ramane obez.
Am uitat, imi place userul @Ema... tu, ce preferinte ai si fata de cine?
Ce utilizatori preferati am? Pai o mare lista: BenBurnleyTheo (matur pentru varsta sa, foarte), Aero (e foarte de treaba si priceput la calculatoare), Dumnezau, IMC90, GenOm (niste enciclopedii umblatoare, culti si inteligenti), Paulla si A (semanam mult), Giinger, NoChanceForUs, KyraW, Polaris (creativi si creative), NOname (pasnica si inteligenta), greece12 (s-ar potrivi ca psiholog al TPU de minune), Chiorul14, Klepto, PoneiulTroian (amuzanti), FuckTheSystem, Woodenpints, Crisis, Putifer, LastChance, BibleBlack, Gizaz (rockeri), Zazu, Ray (nu raymusic!), Chris, carpediem, Ryke (destepti).
Poate am uitat pe cineva...
Pai si eu?
Dupa mult circ si tam-tam la care am asistat pana acum, m-am hotarat sa raspund si eu la aceasta intrebare.
Mie imi place greece12, deocamdata.De ce? Pentru simplul fapt ca este singurul OM pe care l-am intalnit aici.
Chiar daca pare patimasa, pentru ca pune suflet in ceea ce scrie, totusi stie sa pastreze o anumita echidistanta, sa fie obiectiva. Ceea ce doar o persoana cu adevarat inteligenta(nu doar sa pretinda ca este), poate observa acest lucru.
Din pacate, chiar daca aici, pe site, ne aflam intr-o lume virtuala, totusi, unora le este teama sa-si asume responsabilitatea raspunsurilor, afirmatiilor pe care le fac.
Nu mai vorbesc de ipocrizie, cosmetizare, etc.
Ceea ce la greece nu am intalnit.
E regretabil ca de la o simpla intrebare, a trebuit sa se ajunga la circ.
Probabil ca maine, daca va intreba cineva care sunt scriitorii sau compozitorii vostri preferati, iar eu voi raspunde:Ileana Vulpescu si Beethoven, o sa ma trezesc ca vine Charlotte Bronte sau Chopin, si ma trage de urechi, ca vezi, pe ei am uitat sa-i pun pe lista.
Sau, de ce lipseste Bach de pe lista mea, ca doar el trebuie sa fie nelipsit.
Exemplele pot continua.
INFANTILISM!
1. XxXBlackVampireXxX!
2. XxXBlackVampireXxX
3 Era sa uit de XxXBlackVampireXxX...
Imi plac pozele de profil ale greece12ei si NoNameei ca sunt blonde amandoua. a, si buna pa pa imi place.
La mine se potrivește "unde sunt utilizatorii voștri preferați?" E jale, n-a mai rămas decât unul, și ăla răspunzând rar.
Pai da, raspund rar ca sunt de pe mobil si nu mai am calculator. Dar nu te teme, o sa revin curand.
Eu te aștept, Jelli, chiar dacă majoritatea te-ar da afară din TPU cu mătura.
Mersi de amabilitate. Sa ma dea oricine afara si oricati, eu o sa plec doar cand o sa am chef. Si n-am. Dar lasa, am si eu fanii mei care o sa ma salveze de bataile maturii.
Genule, nu mai plange, sunt fantome!
Te las sa-mi fii admirator. Utilizatorul meu preferat... sunt chiar eu!
Sincer, mie imi place de Hombre.
Blonda, bruna sau rosie?
Pe rind
Intreaba-l pe Wooden. Eu nu consum bere.
Dar eu nu inteleg, ce ti-am facut de ma urasti asa si vii cu enspe conturi sa ma denigrezi?
Stai chill, vorba lu' Joseph Kony si Lil' Wayne: "Haters make me famous".
Pana la urma, intrebarea s-a transformat!"Ce anume va place" s-a metamorfozat in "pe cine ai ciuda?".
Sa raspund si eu:
-nu-mi mai place @Greece.Are un aer montan, de-ti taie cheful sa te loghezi, cu toate ca trebuia sa fim egali de la primul click pe site, dar probabil se plictiseste rau.
-nu-mi place @IMC pentru ca umbla cu copy si paste din mai multe surse, iar rezultatul postarilor e dezastruos. Sper sa se duca la scoala! Dar el nu e vinovat, adminii imbratiseaza un astfel de comportament.
-nu-mi place @Hombre! mi-a promis capra intr-o postare si nu mi-a mai trimis.
-nu-mi place Kronstadt.
-nu-mi place Spetnaz
-Naturalpronatura
-@TPU(Alexandra...
-NochanceForUs
-Whooooffff
-Jelli
Flav
Furni
Dmonik
Nici nu stiu daca mai traiesc astia, si eu ii urasc. Macar is sincer, pentru asta ar trebui sa ma ridicati in slavi
Nu ne suparam ca n-avem de ce (fiecare are dreptul la propria parere)
In schimb, iti dedicam o melodie (cel putin eu) :
http://www.youtube.com/watch?v=yQ67zRFR5qE
Eu nu înțeleg un lucru la tine, dacă tot ții să amintești, cu o redundanță sâcâitoare, cât de puțin își pasă ție de părerea celorlalți (nu mă forța să-mi spun și eu opinia cu privire la persoanele care insistă să scoată asta în evidență, ori de câte ori li se oferă șansa), atunci de ce te ataci singur, ca americanii pe 11 septembrie, de fiecare dată când se spune ceva de tine sau, culmea, chiar când ești votat negativ?
Pentru inceput, am sa ma fac c-am citit pe langa postul tau, si asta nu fiindca n-am argumente ci pentru ca asa consider ca este mai bine
Daca insisti, ai putea mai intai sa analizezi atent tot ce s-a scris aici si sa tragi niste concluzii (vad ca ti-a scapat tocmai esentialul, sau n-ai vrut sa vezi esentialul)
Sau postul tau este un mic test, ca sa observi daca iti umplu si tie frigiderul? (banuiesc ca in perceptia ta despre tipul de atitudine descris mai sus asta ar trebui sa fie continuarea)
Dar eu nu mă refer numai la postarea asta și la bâlciul de aici. Oricum, aici vedem un Aero cu o observație care nu-și avea locul, o Greece arogantă și țâfnoasă și un tu ca întotdeauna, băgându-ți nasul peste tot, numai ca să agiți spiritele.
Întrebarea mea vine în urma observării comportamentului tău, de-a lungul șederii tale pe TPU, poți face abstracție de ce s-a discutat aici.
Și cu mine lasă aerele astea de copil teribilist de 16 ani și expresiile aferente acestei vârste, că nu-s chiar genul care se lasă impresionat, mai degrabă sictirit si amuzat de ele.
Bun, vad ca insisti, asa ca va trebui sa te lamuresc (desi, fara suparare, aveam pretentii mai mari de la tine)
Eu nu sunt presul nimanui, nu tolerez ca niste inculti cu o clasa mai mult ca trenul sa-mi faca mie observatie sau sa ma voteze cum li se scoala (aici nu e vorba despre tine) doar fiindca au in cheliuta o mentailiate de curva virgina.
Nu stau sa le cer argumente pentru ca in mare parte nu ma astept sa le primesc (aici, pe TPU) asa ca m-am descarcat, mi-am luat valiza si-am plecat, fara vreo urma de ranchiuna.
Este o diferenta mare intre a nu-ti pasa de parerea celorlalti si a te lasa calcat in picioare de ceilalti.
In al II-lea rand, sunt om, nu masina si n-am de gand sa fiu ipocrit. Nu exista pe lumea asta o persoana care sa nu se simta satisfacuta cand este linsa-n 3 litere si sa nu se enerveze atunci cand este contrazisa (oricat ai incerca sa-mi zici tu mie ca nu-i asa, nu tine. pentru ca asta este natura umana). Faptul ca ma descarc public este inca o dovada a faptului ca nu dau 2 parale pe ce cred ceilalti, ca daca aveam o mentalitate neprihanita, foloseam tot felul de clisee pe care m-as fi chinuit sa le concep, si pentru ce? ca sa-i atrag aluia atentia ca-i un dobitoc, cand eu pot sa i-o zic in fata?
mai sus nu este vorba despre o parere personala a cuiva, este vorba despre un atac, o intepatura (se vede din avion) asa ca a primit de la mine exact ce a meritat (am ajuns la concluzia ca a inceput sa-i placa, ca ma inteapa de kuur in continu, nu se potoleste)
A, si n-am nici un aer de copil terbilist, daca vrei sa discuti elevat discuta cu domnisoarele asa, nu cu mine, pentru ca eu vocabularul elevat il consider ca fiind ipocrit in majoritatea situatiilor.
N-am timp sa stau sa asez ideile, asa ca ti le-am turnat pe toate gramada. Daca nu intelegi ceva nu ezita sa intrebi.
diplomatie = ipocrizie
sa nu crezi ca, daca exista persoane care nu scriu tot ce ''au pe suflet'' pe forum inseamna obligatoriu ca nu le trec toate trairile astea prin cap.
Desigur, daca urmareai doar sa aflii adevarul absolut puteai sa ma intrebi pe privat, dar tu ai facut-o public, pe forum. Ceea ce nu este gresit, dar ma face automat sa ma intreb :
http://www.youtube.com/watch?v=30IGO2vSd78
Asta desigur, daca nu cumva ai aceeasi scuza ca si mine
Am întrebat în public, tu puteai alege să-mi răspunzi în privat, nu era nicio problemă și nu se supăra nimeni. Ți-am înțeles punctul de vedere, mai mult am vrut să văd ce înțelegi tu prin anumite expresii/concepte, d-asta nici nu mă interesează să te contrazic, plus că mi-e o lene la ora asta de nici nu-ți imaginezi. Pot doar să zic că în mine nu se MAI umflă nimic când sunt lăudat, nici nu se rupe ceva când sunt criticat/contrazis, pentru că am văzut că părerile astea sunt influențate de atâtea lucruri, că nici nu-și mai are rostul. Zic să mai studiezi natura umană. În rest, dacă o să vreau să contrazic, printr-un eseu, celelalte lucruri enunțate, o s-o fac în privat.
Daca tot vrei sa-mi scrii vreodata ceva pe privat, te rog sa ma lamuresti si pe mine care a fost motivul interventiei tale de azi. Nu de alta, dar eu sunt de parere ca nu exista actiune fara scop. Si nici n-am stat pana acum sa dau cuiva explicatii despre mine pe TPU, mai ales pe forum.
Nici nu stii ce teorii conspirationiste (care probabil n-au treaba cu realitatea) mi-ar putea trece prin cap in urma acestei interventii. Deja incep sa ma intreb daca nu cumva am interpretat gresit unele lucruri care se intampla aici, pe TPU. pentru ca, vorba aia : ''doamne fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur'' stiu, sunt ateu, dar asa suna proverbul (nu eu l-am inventat )
Băi fanaticule capra am facut-o pastrama, a ramas doar coarnele, daca vrei le trimit să ai cu ce împunge mai bine.
Buna, buna, dar ai uitat sa imi raspunzi la subiect.
Buna, eu am scris poem si mi-a dat doar primul cuvant X_x.
Voi spune pe scurt.
NU AM UTILIZATORI PREFERATI.
Adica imi plac cativa, care sunt seriosi dar vin cu o garnitura de amuzament.Nu imi plac utilizatorii care fac mistouri.