anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt utilizatorii vostri preferati? Daca se poate, descrieti si ce anume va place la el/ea si de ce.
Da, stiu ca e a treia oara cand pun intrebarea asta, dar imi place mult.

66 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai chill, vorba lu' Joseph Kony si Lil' Wayne: "Haters make me famous".

nony
| nony a răspuns (pentru anonim_4396):

Genule, nu mai plange, sunt fantome!

nony
| nony a răspuns (pentru greece12):

Am multe de dat, pentru foarte putini care asculta.De aici si intrebarea: care-i rostul? Am intrat aici din curiozitate. Apoi am inceput sa pun suflet si seriozitate in raspunsuri ca intr-un final, sa fiu din ce in ce mai dezamagit.
Ma retrag incet si sigur... oricum, iti multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, fusese un spirit. In fine, noapte buna.

| cucarachaalien a răspuns:

Imi plac pozele de profil ale greece12ei si NoNameei ca sunt blonde amandoua. a, si buna pa pa imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

De mine de ce nu iti (mai) place? Eu nu arunc "bombe" ca Koane, sau nu mai ofer capsuni?
Bad, bad blonde!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil sa le faci pe-amandoua, n-am de unde sa stiu, doar ca nu simpatizez pacatele capitale si nu te gandi la sensul neaparat biblic.

| foxsilver a răspuns (pentru greece12):

Chestia asta, chiar e culmea si-mi vin dracii.Pentru asta o sa-ti cer socoteala si o sa te iau la rost. Spune-mi greece, de ce pe lista ta nu figureaza sotul tau, copii, bunicii, chiar tot arborele genealogic? De Basescu si Boc(poc)de ce ai uitat?
De Sfintii Pavel si Petru, la fel.
Si nu-i inteleg pe utilizatorii intrigati, de ce inca mai stau comod in fata calculatorului si nu sar la tine sa te ia si la bataie?!

| foxsilver a răspuns:

Dupa mult circ si tam-tam la care am asistat pana acum, m-am hotarat sa raspund si eu la aceasta intrebare.
Mie imi place greece12, deocamdata.De ce? Pentru simplul fapt ca este singurul OM pe care l-am intalnit aici.
Chiar daca pare patimasa, pentru ca pune suflet in ceea ce scrie, totusi stie sa pastreze o anumita echidistanta, sa fie obiectiva. Ceea ce doar o persoana cu adevarat inteligenta(nu doar sa pretinda ca este), poate observa acest lucru.
Din pacate, chiar daca aici, pe site, ne aflam intr-o lume virtuala, totusi, unora le este teama sa-si asume responsabilitatea raspunsurilor, afirmatiilor pe care le fac.
Nu mai vorbesc de ipocrizie, cosmetizare, etc.
Ceea ce la greece nu am intalnit.
E regretabil ca de la o simpla intrebare, a trebuit sa se ajunga la circ.
Probabil ca maine, daca va intreba cineva care sunt scriitorii sau compozitorii vostri preferati, iar eu voi raspunde:Ileana Vulpescu si Beethoven, o sa ma trezesc ca vine Charlotte Bronte sau Chopin, si ma trage de urechi, ca vezi, pe ei am uitat sa-i pun pe lista.
Sau, de ce lipseste Bach de pe lista mea, ca doar el trebuie sa fie nelipsit.
Exemplele pot continua.
INFANTILISM!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

Cand ai dreptate, n-am ce spune si fiul meu e user TPU, dar nici prin cap nu mi-a trecut sa-l trec la useri preferati!
Astept sa fiu trasa la raspundere si pentru asta!

Am raspuns si la intrebare.Vezi,nu care cumva sa mori de ras!laughing

greece12
| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

N-apucasem sa vad, bantuiam prin alte parti!
Ai mare grija ce simpatii declari, ca daca faci greseala sa nu le declari la fiecare raspuns, vei fi aspru judecata, pusa la zid, tavalita prin smoala si pene!laughing

M-ai bagat in spaima!@[smiley: Nervous: [4/4_6_200v]
Promit ca la fiecare raspuns, voi face declaratii de dragoste, juraminte de credinta, ii voi cere in casatorie sau propuneri de infiere.Numai sa nu mi se intample asa.rolling on the floor

| Spass a răspuns (pentru foxsilver):

Circ a facut omul tau.

| foxsilver a răspuns (pentru Spass):

OMG! Iar s-a imbatat si-a facut scandal in Piata Rahovei!:-o
Sau in carciuma la"Gigantul"? Te rog mult, cand il mai vezi, suna-ma, dar dupa ce te trezesti din betie! Ca sa ai credibilitate.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am ratat ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma, intrebarea s-a transformat!"Ce anume va place" s-a metamorfozat in "pe cine ai ciuda?".
Sa raspund si eu:
-nu-mi mai place @Greece.Are un aer montan, de-ti taie cheful sa te loghezi, cu toate ca trebuia sa fim egali de la primul click pe site, dar probabil se plictiseste rau.
-nu-mi place @IMC pentru ca umbla cu copy si paste din mai multe surse, iar rezultatul postarilor e dezastruos. Sper sa se duca la scoala! Dar el nu e vinovat, adminii imbratiseaza un astfel de comportament.
-nu-mi place @Hombre! mi-a promis capra intr-o postare si nu mi-a mai trimis.
-nu-mi place Kronstadt.
-nu-mi place Spetnaz
-Naturalpronatura
-@TPU(Alexandra...
-NochanceForUs
-Whooooffff
-Jelli
Flav
Furni
Dmonik
Nici nu stiu daca mai traiesc astia, si eu ii urasc. sad Macar is sincer, pentru asta ar trebui sa ma ridicati in slavibatting eyelashes

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ne suparam ca n-avem de ce (fiecare are dreptul la propria parere)

In schimb, iti dedicam o melodie (cel putin eu) :

http://www.youtube.com/watch?v=yQ67zRFR5qE

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Eu nu înțeleg un lucru la tine, dacă tot ții să amintești, cu o redundanță sâcâitoare, cât de puțin își pasă ție de părerea celorlalți (nu mă forța să-mi spun și eu opinia cu privire la persoanele care insistă să scoată asta în evidență, ori de câte ori li se oferă șansa), atunci de ce te ataci singur, ca americanii pe 11 septembrie, de fiecare dată când se spune ceva de tine sau, culmea, chiar când ești votat negativ?

Pentru inceput, am sa ma fac c-am citit pe langa postul tau, si asta nu fiindca n-am argumente ci pentru ca asa consider ca este mai bine

Daca insisti, ai putea mai intai sa analizezi atent tot ce s-a scris aici si sa tragi niste concluzii (vad ca ti-a scapat tocmai esentialul, sau n-ai vrut sa vezi esentialul)

Sau postul tau este un mic test, ca sa observi daca iti umplu si tie frigiderul? (banuiesc ca in perceptia ta despre tipul de atitudine descris mai sus asta ar trebui sa fie continuarea)

anonim_4396

Dar eu nu mă refer numai la postarea asta și la bâlciul de aici. Oricum, aici vedem un Aero cu o observație care nu-și avea locul, o Greece arogantă și țâfnoasă și un tu ca întotdeauna, băgându-ți nasul peste tot, numai ca să agiți spiritele.
Întrebarea mea vine în urma observării comportamentului tău, de-a lungul șederii tale pe TPU, poți face abstracție de ce s-a discutat aici.
Și cu mine lasă aerele astea de copil teribilist de 16 ani și expresiile aferente acestei vârste, că nu-s chiar genul care se lasă impresionat, mai degrabă sictirit si amuzat de ele.

Bun, vad ca insisti, asa ca va trebui sa te lamuresc (desi, fara suparare, aveam pretentii mai mari de la tine)

Eu nu sunt presul nimanui, nu tolerez ca niste inculti cu o clasa mai mult ca trenul sa-mi faca mie observatie sau sa ma voteze cum li se scoala (aici nu e vorba despre tine) doar fiindca au in cheliuta o mentailiate de curva virgina.
Nu stau sa le cer argumente pentru ca in mare parte nu ma astept sa le primesc (aici, pe TPU) asa ca m-am descarcat, mi-am luat valiza si-am plecat, fara vreo urma de ranchiuna.
Este o diferenta mare intre a nu-ti pasa de parerea celorlalti si a te lasa calcat in picioare de ceilalti.
In al II-lea rand, sunt om, nu masina si n-am de gand sa fiu ipocrit. Nu exista pe lumea asta o persoana care sa nu se simta satisfacuta cand este linsa-n 3 litere si sa nu se enerveze atunci cand este contrazisa (oricat ai incerca sa-mi zici tu mie ca nu-i asa, nu tine. pentru ca asta este natura umana). Faptul ca ma descarc public este inca o dovada a faptului ca nu dau 2 parale pe ce cred ceilalti, ca daca aveam o mentalitate neprihanita, foloseam tot felul de clisee pe care m-as fi chinuit sa le concep, si pentru ce? ca sa-i atrag aluia atentia ca-i un dobitoc, cand eu pot sa i-o zic in fata?

mai sus nu este vorba despre o parere personala a cuiva, este vorba despre un atac, o intepatura (se vede din avion) asa ca a primit de la mine exact ce a meritat (am ajuns la concluzia ca a inceput sa-i placa, ca ma inteapa de kuur in continu, nu se potoleste)

A, si n-am nici un aer de copil terbilist, daca vrei sa discuti elevat discuta cu domnisoarele asa, nu cu mine, pentru ca eu vocabularul elevat il consider ca fiind ipocrit in majoritatea situatiilor.

N-am timp sa stau sa asez ideile, asa ca ti le-am turnat pe toate gramada. Daca nu intelegi ceva nu ezita sa intrebi.

diplomatie = ipocrizie
sa nu crezi ca, daca exista persoane care nu scriu tot ce ''au pe suflet'' pe forum inseamna obligatoriu ca nu le trec toate trairile astea prin cap.

Desigur, daca urmareai doar sa aflii adevarul absolut puteai sa ma intrebi pe privat, dar tu ai facut-o public, pe forum. Ceea ce nu este gresit, dar ma face automat sa ma intreb :
http://www.youtube.com/watch?v=30IGO2vSd78

Asta desigur, daca nu cumva ai aceeasi scuza ca si mine

anonim_4396

Am întrebat în public, tu puteai alege să-mi răspunzi în privat, nu era nicio problemă și nu se supăra nimeni. Ți-am înțeles punctul de vedere, mai mult am vrut să văd ce înțelegi tu prin anumite expresii/concepte, d-asta nici nu mă interesează să te contrazic, plus că mi-e o lene la ora asta de nici nu-ți imaginezi. Pot doar să zic că în mine nu se MAI umflă nimic când sunt lăudat, nici nu se rupe ceva când sunt criticat/contrazis, pentru că am văzut că părerile astea sunt influențate de atâtea lucruri, că nici nu-și mai are rostul. Zic să mai studiezi natura umană. În rest, dacă o să vreau să contrazic, printr-un eseu, celelalte lucruri enunțate, o s-o fac în privat.

Daca tot vrei sa-mi scrii vreodata ceva pe privat, te rog sa ma lamuresti si pe mine care a fost motivul interventiei tale de azi. Nu de alta, dar eu sunt de parere ca nu exista actiune fara scop. Si nici n-am stat pana acum sa dau cuiva explicatii despre mine pe TPU, mai ales pe forum.
Nici nu stii ce teorii conspirationiste (care probabil n-au treaba cu realitatea) mi-ar putea trece prin cap in urma acestei interventii. Deja incep sa ma intreb daca nu cumva am interpretat gresit unele lucruri care se intampla aici, pe TPU. pentru ca, vorba aia : ''doamne fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur'' stiu, sunt ateu, dar asa suna proverbul (nu eu l-am inventat laughing )

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Imi place de mine love struck Ma duc sa ma pup!
Revin...

| justitiarul a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

laughingCel mai corect raspuns Miha!

| IMC90 a răspuns:

Ce tare, au inceput sa-mi dispara si mie postari rolling on the floor

inseamna ca am atins ce voiamwinking

| IMC90 a răspuns:

Asta il repostez, uite asa, de ''jmeker'' fiindca nu contine absolut nimic interzis de regulament, nu lezeaza pe nimeni si nici nu e un atac la o anume formatiune...

Vreau sa devin miss univers, deci am nevoie de popularitate.
De asemenea, eu respect toata comunitatea, nu am luat niciodata peste picior pe nimeni asa ca vreau sa ma integrez si sa ma bag pe sub nasul persoanelor influente, ca sa devin expert :->

| JocurileFoamei a răspuns (pentru IMC90):

Si din nou iti repet si eu de "jmeker" ca marile adevaruri se zic in gluma.

Întrebări similare