| MadaTeIntreaba a întrebat:

Care utilizator va enerveaza?

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Unu Klepto, ii prost tare tipul, face off-topic, raspunde in doi peri, face versuri fara rima si fara esenta, n-are haz, nu ajuta deloc, raporteaza intrebari care contin teme, ii un paria pe TPU.

| Vizitiul a răspuns (pentru Klepto):

Klepto, me enervezi la culme, omule. Pana si apelativul ales aici imi provoaca repugna. Imi provoaca greata pana si postarea "funditata" pentru ca reflecta exact lipsa adevarului. Ma dispera pana si modestia de care dai dovada, dar aspectele astea nu-mi lasa tampul de creier sa te perceapa ca fiind un individ aspectuos (intra si mentalul).laughing
Andreea-, eu ma enervez cand constat ca niciun "ametit" de pe aici nu ma poate enerva. Bine, uneori ma simt deranjat, dar nu enervat.

| Klepto a răspuns (pentru Vizitiul):

Stiu, stiu, greu cu prostii ca mine, dar mai ales cu cei incapatanati.Fiecare cu viciile sale, ca tot vorbeai de vicii acum putin timp, daca mie-mi place sa ma fac in toate felurile si pe buna dreptate, fara intentie de a-mi plange de mila sau a ma victimaliza doar sa primesc compasiune si cuvinte frumoase, si nu pot sa vad in mine unele calitati pe care mi le atribuie alte persoane.
Care modestie? Sunt destui mult mai buni ca mine, aia merita complimente, nu eu.
"eu ma enervez cand constat ca niciun "ametit" de pe aici nu ma poate enerva." challenge accepted.
"Klepto, me enervezi la culme" challenge completed.

15 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

99 % din site, se poate deduce usor cine sunt personajele.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu mor caii cand vor cainii (potăile!). Penalule!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Habar n-ai ce-i aia! Nu te mai fă de ruşine pe TPU şi du-te în lumea largă, pe alte meleaguri.

| aliceinchains a răspuns:

Știi, tot timpul se făceau întrebări de tipul, "Cine e utilizatorul tău preferat? " și-mi plăceau întrebările alea. Chiar trebuia și o întrebare din asta. laughing
Eu nu suport habotnicii, gen Dănuța, Ema, larix etc. și copchii proști și agramați, sunt destui pe la "Adolescenți".
He he, abia aștept să văd ce nominalizări am și eu.hee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru aliceinchains):

Eu voiam să pun, dar mă gândeam că nu o să răspundă nimeni pentru a evita certurile...

| FucktheSystem a răspuns:

Mă enervează mulți, dar mă și amuză, deci nu mă plâng.

| MadaTeIntreaba explică:

Pe mine ma enerveaza Rapunzell ca ma contrazice in orice zic

| YumiSukinanda a răspuns:

Annebre

| aclean a răspuns:

Unu, o jigodie de om... Nenorocitu. Ahhhh sper sa nu-l mai vad vreodatarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu dacă ''mă enervează'' e termenul corect, ci mai mult îmi displac. Mă enervează pe moment, dar pe urmă îi uit, iar de displăcut sunt destui şi se ştiu ei. N-am chef să declanşez vreo ceartă pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare nici un utlizator enervant.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Ști tu cum se mai zice„Regulile sunt făcute să fie încălcate" sau „Regulile sunt făcute de proști pentru proști"...

| xXCheeseXx a răspuns:

Ceiii care nu-mi dau funda waiting