anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat timp ar trebui sa astept ca sa primesc un raspuns la reanalizarea unei intrebari (au trecut deja 24 de ore)

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este un "anumit" interval de timp ( bine definit ) sad

TREBUIE să ai RĂBDARE deoarece, doar Admina Cristina răspunde la mesajele de la Contact şi ele sunt rezolvate în ordinea primirii!
Poate dura chiar şi o săptămână...

Toate cele bune.

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca ai trimis vineri seara, nu aveai cum sa primesti confirmarea si explicatia Adminilor, asa cum a zis si user Angycut, sambata/duminica sunt liberi, asa ca, azi vei primi cu siguranta un raspuns, ori poti trimite din nou problema ta
O zi frumoasa sa aihappy

| Iorga_Ana_1995 a răspuns (pentru caramela):

Da mie imi raspundeti azi la intrebare?

| caramela a răspuns (pentru Iorga_Ana_1995):

Buna)
Iti raspund cu drag, dar care intrebare?
O seara bunahappy

Mi-a fost schimbata parola la odnoklassniki, am apelat la serviciu de sustinere si ei mi-au dat 12 intrebari sa raspund, unde ar trebui sa raspund? tot in aceasta scrisoare electronica care mi-au trimis-o sau in alta parte?

Mi-a fost schimbata parola la odnoklassniki, am apelat la serviciu de sustinere si ei mi-au dat 12 intrebari sa raspund, unde ar trebui sa raspund? tot in aceasta scrisoare electronica care mi-au trimis-o, sau in alta parte?

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde.Sambata si duminica adminele au fost libere. Activitatea incepe abia azi.
In functie de timpul lor, vei primi raspuns pana diseara sau cel tarziu maine!

| cristimihailov a răspuns:

Pe mine m-au bagat dupa saptamani in seama. Stai linistit. Eu personal nu am vazut nici o reanalizare.

| ChrissD a răspuns:

Pai intre 2 sapt si o luna cam asa dureaza pentru ca ai de munca mult.