| Kimy_8371 a întrebat:

Cate fundite trebuie sa ai ca sa devii expert?

Răspuns Câştigător
| Catalion a răspuns:

Nu conteaza. Poti sa ai si 30. Daca raspunsurile tale au fost bune si nu ai oferit glume ieftine in loc de raspunsuri serioase, atunci esti numit expert TPU de un administrator. Eu am peste 200 de fundite si chiar daca de multe ori am dat raspunsuri bune, fara sa glumesc, au fost momente cand m-am lasat purtat de val si am raspuns aiurea. Dar mie nu prea imi pasa sa fiu numit expert TPU. Chiar daca mi-ar placea, nu cred ca merit, dar oricum, eu o sa ajut cum pot lumea de pe site, indiferent daca voi fi sau nu expert TPU. Mai ales ca m-am maturizat in ultima vreme big grin Nu te stresa cu acest lucru, ca am vazut oameni care au peste 1000 de fundite si nu au primit vreun premiu. Pana la urma, iti trebuie un premiu virtual? Daca da, trebuie sa-l meriti si pe ala, ca orice premiu.

9 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Nu se tine cont de fundele alea nenorocite, ci de cat de bine poti raspunde, si cat de popular esti.

Apache
| Apache a răspuns:

NU conteaza numarul fundelor!
tot ce conteaza este calitatea raspunsurilor!

| ßarbie a răspuns:

200, 2.000 sau 20.000big grin.
Nu conteaza, trebuie sa ai neaparat peste 150tongue
Funda?smug

| PinkDea a răspuns:

Numarele pe a unui expert dar cred ca in jur de 200-500 daca nu mai multe

| KlaudyaAddha a răspuns:

Ca sa fii expert TPU nu conteaza sa ai numai fundite.In primul rand, trebuie sa ajuti cati mai multi oameni si sa ai multe raspunsuri la categorii cat mia diverse.Din cate stiu, parca trebuia sa ai cel putin 500 de raspunsuri si funite cat 10% din totalul raspunsurilor, cel putin.

| JackyVip a răspuns:

Cred ca 500

| unCalutz a răspuns:

Buna!
Expertii TPU nu sunt alesi dupa fundite.
Ca sa devii Expert TPU trebuie sa raspunzi la cat mai multe intrebari si raspunsurile sa fie cat mai bune/folositoare.

| ImmortalQueen a răspuns:

Nu conteaza numarul funditelor ci cat de bune sunt raspunsurile pe care le dai si trebuie sa ai multe happy

| HappyCandy a răspuns:

Daca ai o funda ea adauga 100 de puncte, daca dai un raspuns atunci ai 50 de puncte si daca ai cele mai multe puncte si cele mai calitative raspunsuri poti ajunge expert

Întrebări similare