| TheRefleX a întrebat:

Cate intrebare trebiue sa raspund pentru a deveni senior?

Răspuns Câştigător
| IAliveInHell a răspuns:

100 si voi analfabetilor care ati comentat se mai intampla sa creseasca si omul bine ca voi sunteti prfecti, pentru ca nu va vedeti niciodata.

10 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

100 de intrebari, dar trebuie sa astepti si 10 zile.

| SimonaCristina a răspuns:

Buna.
La 100 intrebari.
succes/.

| DeeaVonP a răspuns:

''Cate intrebare trebiue sa raspund pentru a deveni senior?''
Pe bune? -.-
Nu poti scrie corect o amarata de intrebare? straight face

| TheRefleX explică (pentru DeeaVonP):

Asa sa corectat automat idiotule bine ca tu esti mai destept analfabetule.

| DeeaVonP a răspuns (pentru TheRefleX):

Sunt fata! -_-
La mine nu se corecteaza automat, si nu trebuie sa jignesti pe nimeni ca ''ti se corecteaza automat'', acum cum de nu se mai ''corecteaza automat'', cred ca analfabetul aici esti TU, daca stii ce inseamna analfabet, desigur...

| TheRefleX explică (pentru DeeaVonP):

Voai bine fate profesoara de romana fata daca asa te tii mare cineva ca esti o nespalata la fund care s-a uitat in cartea de lb.romana inainte sa scrie orice propozitie, eu nu am pus intrebare ca sa ma corectezi tu nu imi pasa nici ce crezi nici ce zici daca esti cea mai cea nu mai sta pe acest site, pentru ca este facut sa punem intrebari si sa raspundem, iar eu am pus o intrebare nu t-i-am cerut sa corectezi intrebare asa ca mai taci panarama cu 2 clase.

| DeeaVonP a răspuns (pentru TheRefleX):

In primul rand eu stiu sa scriu, si numai jigni tu ca nu esti prea presus, si sigur imi permit mai multe decat iti permiti tu, de educatie numai zic, stai in fata calculatorului si critici si in realitate cred ca esti un maimutoi nespalat happy
Cum sa te uiti in cartea de romana? Crezi ca eu nu stiu sa tastez, de fapt tu esti ala care greseste, nu eu, asa ca ''ciocul mic'', doar te corectez, analfabet scrie pe fruntea ta, si panarama sa-i spui lui aia care tea crescut nu mie, si ai vrea tu sa am 2 clase, vai de capul tau, dar vai de capul tau, nu ai tu ce am eu...Te crezi prea smecher si in realitate cred ca toti isi bat joc de tine, daca nu stii sa tastezi o intrebare mica cum sa stii sa vorbesti?
Bine ca i-ai dat funda celui ce ti-a dat dreptate, te simti mai inteligent...Copil de 11-12 ani oh go on, care ca nici aia nu-s asa happy

| IAliveInHell a răspuns (pentru DeeaVonP):

Ba auzi cine vorbeste disperat-o de crezi cineva nu inseamna ca daca greseste ii analfabet, uite cine vobeste ca sta in fata calculatorului si critica, dar bine am inteles dupa ce am citit tu ai inceput cu critica celelalte erau doar sa-si dea seama, dar tu incepi cu critica de parca ai fi tu porfa' de lb.romana hai, ma las-o si chestia cum s-a corectat automat am patit-o si eu si mesajul cu analfabeti iniodti era in cea mai mare parte pentru tine.Nici tu nu te mai tine asa ''tare-n clont'' ca nu esti smechera deloc.Ii spui lui ca sta in fata calculatorului si critica, dar nu a criticat nimic a intrebat ca de asta a fost cread acest site, nu ca sa ne certam ca retarzii pe el. Daca tu ai chef sa critica du-te la ai tai si critica-i ce teau facut asa...sa nu zic.Veziti de treaba ta si daca nu vrei sa dai raspunsuri nu mai intra.Ca nu ti-a cerut nimeni sa-l corectezi.

| EddyEnergyStar a răspuns:

Frateee... stii lb. romana? o_o
si trebuie sa raspunzi la 100 de intrebari.

| TheRefleX explică (pentru EddyEnergyStar):

Asa so corectat automat cu intrebare cate intrebare ca era cate intrebari