| WQTS a întrebat:

Cati dintre voi, cuprinsi fiind de narcisismul patologic ce inunda fiecare celula din organism, v-ati dus sus, la functia cauta si v-ati tastat numele, pentru a vedea ce intrebari sau ce raspunsuri contin numele vostru?

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Asa se cheama: narcisism patologic? Imi place! Tot nu aveam eu ceva interesant cu ce sa ma laud! Promit ca am sa ma caut de acum de fiecare data cand mi "se ineaca corabiile"!(sunt sigura ca ma laudati!?)

| Kaℓi a răspuns:

Eu n-am stiut ca se poate...

| Yaesmin a răspuns:

Eu nu.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Nu,nu are sens să mă bag în scandaluri.
Paşte Fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica sa ma caut singur? Mi se pare putin absurd.Nu,nu am incercat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, n-o faci? Atunci sa fiu al naibii daca nu te barfesc la persoana a III-a pe tot unde o sa apuc! laughing Deja am facut-o de multe ori...ma miram eu de ce nu mi se stergeau postarile. Nu erau citite de cine trebuia.

Ha,ha,ha.Barfa placuta si Paste fericit.

rolling on the floor
ivancea, ivancea2, ivnacea, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac asta mereu; asta mi-a și trecut prin minte când am văzut funcția de căutare. Pe vremuri, odată, nu exista funcția de reply, așa că mă foloseam de numele meu pentru a vedea ce mi se răspunde, pe cine pot ajuta sau trage de urechi dacă s-a luat de mine, să văd ce mai zice comunitatea despre mine.

Și nu văd de ce aș fi fost narcisistă dacă vreau să aflu bârfele și laudele la adresa mea. Că mă gândesc mult la ego și mi-l hrănesc? Am voie să previn sau să amplific o ceartă.

| MeddyMaddy a răspuns:

Eu una nu