anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catre admini, fiindca am vazut ca si-au mai instalat "corturile" pe aici:
Pot sa intreb cu "indrazneala" pe ce criterii se suspenda un cont aici? Eu am citit "regulamentul" (sau niste fraze ignorabile, cum s-ar mai numi) si cred ca se specifica ca multiplicarea conturilor si folosirea lor ca scop sa cresti in rank de pe alt cont este interzisa!
Asta am trimis si eu la "Contact" cand am descoperit, intamplator cine erau "Marioarele"! Cristina a binevoit sa imi raspunda si mi-a spus ca "Marioarele" au fost suspendate pe termen nelimitat, dar cel care le-a avut inainte (dupa spusele lui, insa sunt sigur ca putem folosi si forma prezentului) a fost "avertizat"!
Dragi admini, daca nu taiati raul de la radacina, cum credeti ca se va "curata" site-ul asta? Credeti ca fericitul (cred ca pot sa-i spun asa) in cauza se va potoli?
De asemenea considerati ca e drept fata de alti utilizatori sa fie iertat?
Aveam de gand sa tac si sa inghit, mai ales ca o alta intrebare pe tema asta mi-a mai fost raportata, insa utilizatorul MyImmortal, dupa ce ca nici macar scuze nu si-a cerut pentru prostia ce a facut-o, acum mai nou, face e detectivul la randul lui!
MyImmortal, ma adresez tie acum, spune-ne si noua, ca vad a fost stearsa intrebarea aia, cine consideri ca voteaza mai abuziv ca tine? Si crezi ca se compara? Ca poti pune semnul "egal" intre ce ai facut tu si ce a facut cel pe care il acuzi?
"Nedreptatitule" sad!
P. S. nu te mai victimiza cum ai facut la fosta mea intrebare si raspunde la subiect, deoarece nu am chef de "pomelnice"!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Uite ce rau ii antiteme, cand se enerveaza toate literele din avatar se transforma: T-ul se face un ciocan sa boteze in cap cei ce-l enerveaza, E-ul se tranforma in rozeta pentru mana stanga, M-ul reprezinta 2 nunchuckuri legate, E-ul este o rozeta pentru mana dreapta si da in oameni cu atata ura incat si Vlad Tepes se trage-n teapa de frica.

Inteleg ca tu crezi regulamentul "teoretic merge, dar practic nu", dar admini/the big cheese de sus au drept de veto si nu prea poti sa faci ceva. Daca ei au decis ca merita doar un avertisment, atunci asta a primit.Nu cred ca toti cei care sunt la prima abatere sunt biciuiti public si stropiti cu alcool si dati afara de pe site.
Baietelul de MyImmortal are doar 14 ani, gena de troll si de "vreau sa ajung mai repede expert TPU si daca ma votez bine poate o sa primesc mai repede", a bagat NOS si a explodat rezultand doua conturi noi, niste trolling de proasta calitate si niste voturi.
Daca nu se va potoli "poate" i se va sterge contul si o sa treaca pe sub o scara in timp ca o pisica ii trece calea si el sparge o oglinda si ajunge sa aiba ghinion incontinuu.
Poate a fost sau poate nu cineva care a fost ars din prima de stampila adminilor, fara drept de apel, doar atunci se poate spune ca regulamentul este nedrept 100%, cand sunt favorizati unii useri.

Cine stie cate prostii am facut eu si s-au inchis ochii, recunoasc dau din gropi in gropi, nu ca drumul are gauri ci ca eu-s chior.
Daca ar fi disparut nea asta, atunci cine ar mai fi dat copy/paste la acei lenesi care nu stiu sa caute pe google?
Daca-l vad pe nea asta Expert TPU(ca pentru asta isi invarte pompoanele pe TPU ca o majoreta de la Dallas Cowboys), atunci promit ca-mi trimit avatarul sa-l bantuie.
Pacat ca nu i-am vazut replica la acuzatiile aduse, ar fi fost interesant sau aud ce spune sau cum se scuza gen "Nu erau conturile mele, erau ale fratilor mei".

Sa nu uit sa-mi copiez raspunsul ca tu bati recordul la intrebari sterse, tu esti ninja al intrebarilor disparute, nici nu le vezi si dispar.Ca si bancul ala "Ai vazut? Ce? Exact!".

28 răspunsuri:
| TorenT a răspuns:

Lol straight face

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Aştept reacţia adminilor, căci văd că în ultimul timp, au grijă să-mi dea mie mail-uri referitoare la limbajul "neadecvat" pe care-l folosesc, decât să suspende un user care încalcă nişte reguli ce sunt interzise cu desăvârşire.
Am cerut nişte dovezi concludente din partea Cristinei, şi nu le-am mai primit; ce se întâmplă, Cătălin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Klepto, hai sa bag si mesajul primit in privat de la respectivul ca sa ai lectura pentru la noapte:
http://i.imgur.com/zzKzv.jpg
Atentie, imagini emotionante! Servetelele sa fie la indemana, va rog!

| Klepto a răspuns:

@antiteme Chiar mi-au dat lacrimile cand am vazut ca exista scuze mai penibile decat "Cainele mi-a mancat tema".
Am gasit eu rezolvarea, se impune regulamentul direct perpendicular pe capul unui utilizator obraznic de il crapa ca un pepene copt doar daca nu este recunoscuta fapta si cum bine sti "O fapta recunoscuta este pe jumatate iertata" a primit jumate de pedeapsa. Sper sa-i creasca nasul ca lui Pinochio si sa fie langa un fierastrau care nu are senzor de umezeala ca sa se opreasca cand da parti omenesti.
Ba ca pleaca ca are de invatat pentru scoala si invata si vacantele sa intre in cel mai bun liceu din oras, acum o scoate ca nu mai intra doua luni, eu zic ca data viitoare o sa spuna ca o sa se abtina de TPU 1 secunda.
Daca postai si tu asta la o ora mai decenta poate primeai si un raspuns de la respectivul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-e sila, sincer de asemenea persoane. I-am cercetat profilul si aproape toate raspunsurile par copy-paste de la alti utilizatori. Avand un raport mare, mai tind sa cred ca isi da funde singur, nu il acuz pentru ca nu am cautat, am treburi mai interesante. Foloseste cuvinte prea mari ca sa para inteligent si citit, si uneori nici nu le foloseste cum trebuie.
E pacat. Sa fie el insusi, ca poate are o personalitate buna. Sa nu mai strige atata dupa apreciere si respect, presupun ca de-aia vaneaza ravnitul titlu. E penibil si prea strident. Nici sa minta nu stie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-au mai ramas servetele si pentru tine si/sau pentru un membru din gasca ta? Cine voteaza mai abuziv decat MyImmortal?

http://www.tpu.ro/utilizator/amjhz (AndreeaNedelcu, i-auzi ce nume)
http://www.tpu.ro/utilizator/bmcn (Amalia, fara nume de familie, hmmm)

Ia sa va vad! Sunteti in stare sa gasiti scuze mai bune decat MyImmortal?
Si nu, nu tine la mine "coincidenta". Nici link-urile catre Facebook nu ma conving sub nicio forma. E prea evident! La sfarsitul lunii august cineva s-a logat pe acele 2 conturi doar pentru a vota abuziv acelasi raspuns, la aceeasi ora, la acelasi minut! Si poate ca ar mai fi votat daca nu venea Catalin cu echipa lui de la TreeWorks sa implementeze chestia asta cu Useri Juniori, Seniori. Eu, personal, chiar am mai avut tangenta cu acele conturi prin lunile aprilie si iunie. Chiar credeam ca sunt trolli, iar acum am si dovada... dupa voturi! Acele conturi le-am gasit pentru ca stiam de ele, ca doar am avut conflicte, dar insinuez ca ati mai folosit si altele de care n-am aflat eu inca.
Si cat tineai tu, antitemepenet19191, sa se reposteze intrebarile raportate "abuziv" cu TOT CU VOTURI! Mai, fir-ar a naibii de treaba...ce ti-e si cu voturile astea! Mare relevanta, mare! Nu ati avut "prieteni" destui pe TPU ca sa va voteze in acel moment.
De ce sa ne tot batem capul cu votarile/raportarile abuzive daca si userii mai "respectabili" de pe site sunt suspecti de trolling intr-o maniera de neimaginat? EPIC de jenant!

| ParanoidKidu a răspuns:

Nu îmi pot ierta nici acum ce am făcut abia când am primit ieri avertismentul am realizat ce lucru grav am făcut. Efectiv mă simt acum ca un tâmpit fără cap,şi da conturile "Mărioarei" erau ale mele,recunosc că atunci m-am distrat dar acum îmi vine să mă arunc pe fereastră când am ocazia.M-am votat extrem de abuziv de pe alte conturi că am crezut că nu voi fi prins niciodată, dar vorba se adevereşte "Minciuna are picioare scurte" şi apropo întrebarea aia a mea cu voturi abuzive date de cineva(justitiarul) mi-am raportat-o ca irelevantă că mi-am dat seama cât de mult am greşit încriminându-l pe altul înainte să mă uit la persoana mea. Într-adevăr am promovat şi rezolvarea de teme pe net pentru a câştiga aprecierea unor utilizatori când alţii le spuneau la raspuns"Temele sunt interzise".De acum faptul este consumat, scuzele mele nu mai valorează nici 2 bani.@ Jelli nicodată nu am dat copy-paste de la răspunsurile altuia şi crede-mă că este o calitate să nu ştii să minţi deoarece ceilalţi te pot demasca mai uşor.Îmi cer iertare întregii comunităţi, dar care n-o să ma ierte niciodată pentru trolling
PS: Văd că ai postat şi mesajul privat pe site, nu mă mai cred victimă nicio clipă ci criminal mai bine zis.Regret! Cred că sunt nebun!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Personal apreciez omul care-si recunoaste greseala si isi cere scuze! Important e ca acestea sa fie sincere si nu scrise doar pentru a impresiona pe moment!

| Klepto a răspuns:

@Trolling Noob Acuma poti sa mai minti cand ai fost descoperit? Nu mai iese explicatia pe niciunde.
Esti un mutant mic, nici macar sa te ascunzi nu sti bine, cand ai inceput sa "puti" a troll si sa incepi balivernele si trollingul, este ca si cum ai fi facut baie in reflectorizant si te-ai dus pe partea intunecata a Lunii sa te ascunzi. Daca erai baietel destept taceai si-ti continuai votarea.
Acuma nu-ti mai turna cenusa-n cap ca n-o sa te mai creada nimeni credincios, ci fariseu.
Eu iert trollingul si votarea abuziva, dar mai ales iert ipocrizia (ce gluma buna), felicitari, ai fost marcat cu fierul incins pe fesa stanga ca troll cu exces de zel cauzat voluntar si ipocrit, dar nu-ti fa griji eu uit cam din 1000 de ani in 1000 de ani.

@Metro Te rog nu ma intarata cu teoriile tale, ca mie-mi place fata oamenilor cand sunt descoperiti si nu le iese nimic din gura, deci mie-mi place "circul" si descoperirile, sunt cel mai mare fan a lui Dick Tracy si ma dau in vant dupa detectivisme, dezgropi de adevar si scoaterea scheletelor din dulap.
(N-am nimic de ascuns, nu m-am votat desi as fi fost tentat sa mai imi dau cate un stupid din cand in cand, n-am nici alte conturi, doar cand o sa se ia la puricat prostia de pe TPU atunci o sa fiu vizat, ca tare mai calc in strachini, de asta imi permit sa spun sa vina o reforma a votarii abuzive de pe mai multe conturi)
Deci Metro trage si tu cearsaful de pe elefant ca n-o se semene cu un soarece niciodata si arata si tu ipocrizia de grandoman si cei care sufera de ea.

Atata vorbarie de voturi, sigur am pierdut un capitol din compediumul TPU in care spune ca voturile inteligent te fac inteligent, iar cele de stupid si nefolositor au si ele acelasi efect.

| justitiarul a răspuns:

Mai @Metro pupati-as unicul neuron ce slab vibreaza cu ce dovezi vii tu? Doua conturi care voteaza pozitiv pe antiteme,justitiarul, erotica, Lorra.Asa si? Din astia sunt probabil mult mai multi.Ia cauta-i tu pe totilaughing
Vot abuziv inseamna cand dai voturi doar unei singure persoane cum a fost in cazul Măriorului.
Jelli? Măriorul facea parte din vechea garda.Ce faci? Te delimitzi de el? Frumos din partea ta!
Klepto ai mai pierdut un raspuns de jeluire al lui MyImmortal la o intrebare a lui antiteme care, evident a fost raportata laughingCe scria acolo mi-a intors stomacul pe dos.Sentimentul fiind de rama lipicioasa pe o mana uda(daca ai trait experinta asta prin copilarie). Spunea ca "ma doare sufletul"pentru ca el le respecta pe Ema si Noname desi in raspunsurile Marioarelor le facea praf pe amandoua despre Ema mentionand ca e "baba nepocaita la timp" iar pe Noname o tragea de urechi ca s-a intors pe site.
Tipul are personalitate multipla pentru ca paradoxul a fost ca uneori, el se certa cu el straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Metro, ai dreptate. Nu mai adaug nimic pentru ca imi stii parerea despre chestia asta si mi-e lene sa repet. Oricum, eu doar imi ziceam parerea despre Alexandru asta prezentat in intrebare.
@justitiarul, nu e din gasca mea sigur, daca la aia te referi. Nu l-am simpatizat niciodata pe pustiul asta.
@mihaela31, de acord cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Klepto, nu mai pot de ras! Epic!:))
@Metro, din curiozitate, tu ai stat sa cauti prin toti juniorii ca sa dai de conturile alea? Nu de alta, insa la mine a fost pura coincidenta, ca am dat peste "Marioare" si voturile lor!
Si daca ar fi conturile mele de pe care "votez abuziv" sa zicem: tu crezi ca as fi atat de prost incat sa le las la vederea ta, cum au facut altii? S-au m-as vota de 2 ori? Cum votau acele persoane?
Ce imi trebuie mie atatea conturi ma? Tu crezi ca mie imi pasa de voturi, de parerile altora? Mi se falfaie de tot!
Eu am viata sociala, am scoala, nu am nevoie sa imi fac conturi si sa stau sa ma votez de pe ele! Atunci daca vroiam numai voturi pozitive, de ce ma cheama "antitemepenet" si marea majoritate a raspunsurilor mele le gasesti cand o regula e incalcata sau o tema e postata? E clar de la inceput ca nu aveam cum sa iau numai voturi pozitive cu o astfel de "slujba"! Asa ca, plimba ursul!
Iar la faza cu intrebarea, cred ca am dreptul sa imi vad aprecierile, asa cum si NOname a avut dreptul cand intrebarea ei a fost repostata cat ai bate din palme si eu am asteptat pana adminii au terminat gratarul!
@MyImmortal, am zis sa nu te victimizezi! Insa vad ca in zadar am specificat! Na bun, sa le luam si asa!
Nu iti poti ierta? Doamne, cate minciuni debitezi din tine frate!
Ai pus intrebarea aia despre @justitiarul, din cauza durerilor launtrice? Jalnic! Scuze de ce nu ti-ai cerut fata de noi? Si sa recunosti?
Ai dat-o de fiecare data la intors si ai mai si negat! Ti-am zis aveam de gand sa tac si sa inghit, insa cand am vazut ca omul e nesimtit, mi-am dat seama ca luasem decizia gresita!
"Pe cine nu lasi sa mori, nu te lasa sa traiesti"!
@Lorra, stiu deja si visez noaptea fraza asta : "Cantitatea e mai folositoare decat calitatea"! Insa asa sunt eu, n-ai cu ce face!;)
Iar ca incheiere, aveam de gand sa nu arat asta, deoarece in privinta asta nu am un "suport" ca la celelalte, insa apropo de cei care isi dau funde de pe alte conturi, eu am mai gasit si asta la MyImmortal:
http://www.tpu.ro/......za-imi-ia/

http://www.tpu.ro/......ine-mi-am/

http://www.tpu.ro/......-conectat/

http://www.tpu.ro/......ace-funda/
Si spun ca mi s-a parut ciudat deoarece 2 funde au fost date in mod consecutiv! Si sigur fata aia, putea sa gaseasca si alte raspunsuri bune!
Eu personal, daca as fi primit 2 funde consecutive de la acelasi uitilizator, i-as fi spus ca in viitor sa nu imi mai dea, fiindca altii pot intelege gresit! Dar repet, la faza asta nu sunt sigur! Insa de asemenea, nici nu strica! Si asa cele mai importante ilegalitati au fost scoase la suprafata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@antiteme, auzi dar daca ai viata bla bla si nu stiu ce atunci de ce iti pasa asa de mult de soarta unui site? Daca eram in locul tau si asa de indiferenta, il lasam sa se voteze/funditeze singur, ca nu ma influenta cu nimic. El o sa rada in viitor de propria persoana amintindu-si gesturile alea. Si eu am votat pe cineva, intr-o seara din lipsa de ocupatie, cand eram mai mica (mai precis prin aprilie, nu eram chiar asa mica dar tot eram mai imatura) pe cineva cu folositor si inteligent abuziv, si acum nu imi vine sa cred ca ma credeam interesanta sau stiu eu, credeam ca ii fac un bine...
Ah si la aia cu fundele, exagerezi putin. Si eu am primit de la cineva 4 funde consecutiv, poate i-au placut cel mai mult raspunsurile mele, stia ca sunt de folos si incredere (zic si eu) si pe atunci nu ne cunosteam, deci prietenia exclus. Eu in locul tau as verifica asa: activitatea aceluia care a dat funde (daca da raspunsuri folositoare si o are constanta), cui a mai dat funde la alte intrebari, daca mai are raspunsuri date intrebarilor de pe contul pe care il suspectez si fac schimb de funde si voturile de la ambele conturi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Jelli, am specificat odata si nu ma mai repet! Atata timp cat intru pe site-ul asta, rar de altfel in vacanta, acum probabil si mai rar, doresc sa fiu tratat cu respect ca orice alt utilizator care merita asta si cred ca merit!
Nu imi pasa de situatia site-ului in sine, pana la urma nu e al meu, dar asta nu priveste site-ul, ma priveste pe mine ca utilizator!
Cand intru aici, ma implic cat de ca in felul meu, cand nu intru nu imi pasa de el, poate sa fie si desfiintat!
La faza cu fundele alea, am spus ca nu am un "suport" bine definit cum am avut cu voturile, insa am specificat, atat timp cat "ilegalitatile" lui cele mai importante au fost scoase la iveala, alea nu mai au un rost important anume, insa am simtit nevoia sa le public, ca tot adusesesi tu in discutie faza cu dat fundele de pe alte conturi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@antitemepenet19191, mda... te inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU! Am ajuns prea tarziu pentru funda! crying

| justitiarul a răspuns:

@Metro ma revansez eu data viitoare! Stii ca nu glumesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@justitiarul, am incredere in tine! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Metro, n-ai ce sterge sau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Jelli, evident! devil
Hai, mai scrieti cateva raspunsuri aiurea, ca sa spam-am intrebarea lui antitemepenet19191 incat sa ajunga la Populare! big grin Vedeti? Vreau si binele celor cu care nu ma prea inteleg pe TPU happy

| Klepto a răspuns:

@Justitiarul Pacat ca n-am vazut ce i-a scris lui NOname, ca am vazut ce i-a scris lui Ema dilema bunatate ca emblema. Oricum are scuza perfecta pentru ce s-a scris, "prietenii mei au scris nu eu", ma intreb ce prieteni are tipul de stiu de Ema si ca NOname s-a intors, poate niste prieteni care stau si pandesc tot ce se intampla pe TPU din spatele baricadei "Daca vrei sa te uiti la animale umane de la ZOO pe gratis intra aici".
@antiteme Vezi ce polemici ai facut ca ai prins un spasm cand vroaiai sa dai funda altcuiva si ai dat din greseala pe raspunsul meu? Ca tot nu mai rezista mult intrebarea ca s-a pus a o bombarda SS Metro 8 maini, 8 mouse-uri, 8 reporturi, o sa ii rup petalele fundei in ritm de "Ma iubeste, nu ma iubeste" si la final trag de cordonul ala de wc de la fundul fundei.
@Metro Nu-ti fa griji, am vorbit cu funda, spiritul ei o sa fie cu tine, cu mine doar sta ca am culori crayola si ii mentin oranjul de portocala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Claypot, traduci ce ai spus? Sa inteleg si eu, ca stiu ca antitemepenet19191 e pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar eu nu sunt!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Klepto, stiam eu ca funda a ajuns unde trebuia! Pai am stat si m-am gandit! "Bai, tipul asta si asa nu a primit funda la "lupta Emei cu Ardanxur" si asta parca imi trezeste sentimente nostalgice"!
In privinta spam-arii, lasa ca ii raportez! Sa vedeti ce frumoasa va fi vremea atunci, copii!winking

| Klepto a răspuns:

@antiteme Nu-mi mai aminti de raspunsul ala care-mi reaminteste sa nu-mi las imaginatia libera niciodata, ca sti vorba, cateodata tu te uiti in abis, dar si abisul se uita la tine.
@MetroGoldenMayer Mi-a luat ceva sa-mi dau seama ca de mine vorbesti, ce sa faci, prostii nu gandeste bine si rapid.
Nu-ti fa griji "neintelegerea lui Klepto" este o conditie recunoscuta medical, dar nu trebuie sa-ti faci griji, trece repede cand stai de vorba cu oameni normali si coerenti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Claypot, esti asa simpatic incat te votez abuziv cu Folositor, Amuzant si Inteligent! Sfanta Treime a TPU-ului!

| Klepto a răspuns:

@MetroGoldenMayer Prea multe mi-ai dat si mi s-a urcat la cap de atatea dulcegarii si dau in diabet zaharos. Oricum eu prefer menage a trois cu nefolositor si stupid, alea sunt mai usor de multumit si de agatat.
Acuma nu stiu ce sa cred, ori ma atragi ca un paianjen in plasa ta si sa-mi furi funda raportand intrebarea ca spam, ori incepi sa dai in sindromul Stockholm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Claypot, incepem sa fim pe aceeasi lungime de unda? Evident ca locuiesc in Stockholm. happy
Ha ha...30 de raspunsuri. Gata! Ma opresc aici. Suficient.

| Infernia a răspuns:

Nu au treaba unii cu realitatea.ne injura pe la spate chiar daca ne sunt prieteni sau nu.