| BOOBZen a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca sa evit sa mi se dea voturi de stupid? Intreb si eu, cateodata nu prea inteleg de ce mi se da astfel de voturi.
Asta e ideea, ce sa fac ca raspunsurile sa fie amuzante dar nu stupide

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu merita sa te stresezi pentru fiecare vot negativ. Multe sunt date din rautate sau la misto. Relax!

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce ar trebui sa faci? In primul rand sa nu te necajesti pentru asta.Nu poti place tuturor,nu pot fi toti de acord cu raspunsul tau sau,pur si simplu,undeva nu le-a placut un raspuns de al tau si te urmaresc frumusel ca sa-ti dea stupid si sa te demoralizeze.
Raspunde tu asa cum crezi ca e cel mai bine si nu mai permite acestor "stupid" sa-ti clatine increderea in tine!
Important e sa simti ca l-ai ajutat pe cel care a intrebat,fundele si voturile sunt doar o statistica, asa ca sa stim unde ne situam, nu inseamna ceva!

| Jessica a răspuns:

Buna.
De ce vrei sa fie raspunsurile amuzante? Aici unii oameni au probleme foarte serioase. Nu trebuie sa raspunzi din gluma. La intrebari trebuie sa dai raspunsuri foarte folositoare si in acelasi timp nu primesti "stupid".

| darrio2007 a răspuns:

In primul rand sa dai raspunsuri care folosesc celor care pun intrebarile.Aici multi raspund la misto sau ce ii taie capul im acel moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai să îți explic eu.
Nu există ființă pe site-ul ăsta activă care să nu primească stupid! Nici măcar NOname, care știm toți cât de politicoasă și pașnică este. Într-o mulțime de aprox 190.000 de utilizatori, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea! Fiindcă nu au cum să aibă aceleași convingeri ca alte tale. Chiar dacă ceea ce zici tu e bun, poate ăla prost să îți dea un stupid pe măsura coefului` lui de inteligență. Apoi, mai sunt cazurile în care umblă utilizatori de genul acesteia pe site: http://www.tpu.ro/utilizator/bfss uită-te în voturile acordate, la nefolositori și stupizi. Într-o vreme dădea la absolut toate răspunsurile de pe site, deci dacă îl apucă pe unul și te prinde e inevitabil. Iar voturile nu sunt date de critici de artă, ci de oameni simpli ca noi, nu de niște înțelepți și filosofi. Tu ce zici?

| LifeInColors a răspuns:

Incearca sa te pui in locul celui care a adresat intrebarea, si in locul celorlaltzi care citesc raspunsul tau si care s-ar putea sa nu "gushte" gluma. Evita raspunsurile care se aseamana cu intrebarea asta. Ca ii cam stupida, sorrypuppy dog eyes