Bună!
Da, tocmai am păţit şi eu aceeaşi chestie
S-ar putea ca "roboţelul" TPU să-şi facă de cap
La o întrebare postată la "Sănătate" am vrut să răspund cu termeni ce ţin de o infecţie genitală şi roboţelul îmi afişează următoarele :
"Nu poti posta aceast raspuns la intrebarea aleasa!
Raspunsurile ce contin cuvinte de genul... pot fi postate doar la intrebari din categoria Dragoste si Sex"
Situaţia aste total AIUREA deoarece întrebarea ta ţine de "Sănătate", fiind vorba de o boală
Am luat legătura cu Admina Cristina şi i-am sesizat acest aspect - SPER că situaţia se va remedia cât de curând
Toate cele bune.
Stii cat mai tine prostia asta? deja devine enervant rau. am schimbat de 5 ori un raspuns, si tot nu ma lasa sa il postez.
N-aş putea să-ţi spun
Sunt curios ce o să-mi răspundă Admina Cristina la sesizările făcute...
Ieri, la altă întrebare, roboţelul NU m-a lăsat să postez un link deoarece avea alăturate 2 litere ( care nu i-au plăcut ) b şi j - îi trebuia să fie postată doar la "Dragoste & sex"
Am fost nevoit să "ciuntesc" linkul respectiv şi să-l scot pe "b" de acolo
Mare TÂMPENIE şi cu "roboţelul" ăsta!
Tu zici la aia tampenit, acum 2 secunde nu imi dadea voie sa postez la D S, ca raspunsul ala merge doar la D S. adica nu ma lasa sa raspund postul care il puteam face doar acolo. s.a dus naiba site-ul . pe cat de "nesimtit " as suna, sunt curios, intra macar o data la 3 zile adminii pe aici, sau doar cand au chef?
Asta chiar că-i bună =))
Oricum, trimite şi tu un mesaj la "Contact" şi explică aceste probleme :
http://www.tpu.ro/contact
Poate, poate se "trezeşte" cineva şi meştereşte puţin la "roboţel"!
O zi frumoasă.
La fel am patit si eu! Am postat un raspuns la,, Dragoste si sex' so cand sa raspund robotelul mi-a zis ca acest raspuns nu poate fi postant decat la,, dragoste so sex;'' Pai eu acolo eram Am renuntat la o propozitie
PS Doneza cineva niste unsoare pentru robotel?
Cred ca robotelul a invata cuvinte noi, ca nici mesajul anterior nu m-a lasat sa il postez aici ...cica tot la D&S merge
E aiurea rau. adminii nu fac nimic ce naiba?
Speram sa se miste ceva. Daca tu si bursuc ati scris la contact voi scrie si eu...si atasez acest link
M-a mirat ca azi mi s-a sters o intrebare dar sa rezolve problema nu puteau . vai de noi
Deci...robotul asta e setat pe D&S
Am postat la,, sanatate '' la o intrebare despre sanatate ...si robotul a zis ghici ce?
Am dat clic a doua oara si m-a lasat sa postez.
Slabe sanse cu admina, deoarece acum e in vacanta la sarmale. ii doresc pofta tare si Craciun fericit dar raspunsurile nu cred ca se vor mai analiza manual deci o sa fie o debandada enorma pana pe data de 4 Ianuarie cand ia sfarsit vacanta adminei.
Bună!
S-ar zice că Admina Cristina şi-a făcut timp şi pentru sesizarea mea
Asta printre sărmăluţe, prăjiturele şi alte bunătăţi
Mi-a trimis e-mail şi a spus că situaţia se va remedia
Să SPERĂM că aşa va fi!
O zi frumoasă.
Numai drogati robotelu va rog frumos.Sau ma rog, creati o robotica, sa se satisfaca si el, ca lucru manual la facut sa o ia razna . Ia prajit vreun circuit Sau i so fi 'umflat' vreo dioda ))))
Am patit-o si eu abia acum. Nu prea postez eu ceva ce include „s e x".
Chiar nu inteleg acest „mega-robo-retardel" al TPU-ului, ce rost o avea...
Zici TPU și tragi apa!
Mda, am vazut ca si aseara nu ma lasa sa zic pro.sti.tuata, aia si.a pus palma in fund si a plecat, ii era lene sa repare site-ul.
Ionut299273 întreabă: