Doar pentru o zi? hmm...
Aș elimina troll-ii de proastă calitate și conturile multiple și aș avea grijă ca atacurile la persoană chiar să fie pedepsibile.
În rest, aș da o petrecere...cu muzică, glume bune, chenare personalizate, fundițe roz bombon, dedicații în versuri, bere virtuală și tot tacâmul.
Nu cred ca iti va fi suficienta o singura zi.
Bună.
Vrei să nu-și mai facă temele copii din cauza noastră că suntem în revizie sau toți ceilalți care încalcă abuziv și sistematic politica site-ului cu lacrimile lor de crocodil?
Pa, pa.
Copiii nu-si mai fac temele de mult si nu din cauza TPU. Aici sunt doar cateva mii rataciti
Astia vor juca metin sau mai dau cateva like-uri la cine stie ce poze pe facebook.
Ceilalti, iau si ei cateva zile de pauza si vor reveni cu forte proaspete dupa revizie.
Păi le-aş îngheţa conturile celor care nu au intrat niciodată, pe cei suspendaţi, care s-au cuminţit îi eliberez din pârnaie.
Apoi, schimb culorile site-ului. Cum ar zice ProneiulTroian, parcă prea e la PDL. Eu una l-aş face verde, mov şi albastru.
Apoi îmi dau demisia.
Cine mai dorește, cine mai poftește cizmulițe?
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Astea sunt murdare! ) Si ale mele sunt cele mai frumoase
As pune moderatori pe fiecare arie, as modifica regulamentul, as sterge cateva conturi, as bana cateva IP-uri si as da premii la fiecare sfarsit de an celor mai merituosi(as avea de unde, nu?!), pe drept. As alege si Stupidul anului, premiul sau constand in carti.
Oops, stai ca am visat prea mult si vorba aceea: vrabia malai viseaza! Si nebunul, balamuc
Asa ceva cu trei sferturi din site, incluzand si cativa useri mai cunoscuti, doar pentru propria-mi placere.Ingioi!
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Si as schimba politicile de acceptare a raspunsurilor si intrebarilor.As lasa si niscaiva anarhie in urma mea. Dupa aia, as fugi cu un harem din anumite userite in Bahamas, si voi sparge toti banii obtinuti dupa administrarea site-ului la cazânou.Preferabil la Atlantis ca e inuman de culean.
In primul' rand, as sterge conturile la astia idioti, habotnici, agramati etc., la trollii prosti, si i-as lasa pe ceilalti, care stiu pe bune sa faca misto!
M-aș pune pe mine pe lista de voturi pentru userul anului(desigur aș schimba și voturila în așa fel încât să câștig) și aș face chenarul negru și „userul anului" să scrie cu un roșu sângeriu de parcă cineva a dat cu degetul plin de sânge pe un perete.
Nu zic asta că aș avea interesul să fiu userul anului, că tot nu primesc nimic decât mesaje false de felcitări de la toți anonimii, dar o zic pentru că sunt egocentristă și dacă siteul ar fi al meu ar trebui să fac ceva pentru mine.
Cum să am măi eu ochii negrii, unt verzi, cum are doar 2% din populație fiind pe locul 5 în topul celor mai rare culori de ochi.
As suspenda-o pe NOname pentru ca a influentat copiii TPU-ului, in ceea ce priveste votul pentru alegerea userului anului.
Si chiar mai! Are dreptate @Азбука, ti-as confisca frumusete de cizme!
Intrebare:cat crezi ca iti rezista intrebarea?
postat la 20 Noiembrie 2011 21:30
Crede-mă că nici nu vrei să-ți imaginezi...cel puțin mie îmi e frică să îmi închipui
P.S. Vrea și eu cizme ca ale tale dar pe negru, ai?
Pe negru nu am, dar am ceva pe verde :))
http://i.imgur.com/EzkIV.jpg
Merge și pe verde, mi se potrivesc cu ochii
@Азбука, @alexeanca, acum ca vine iarna vreti sa ma lasati descult? Imi ingheata piciorusele
Multe. L-as face mai putin plictisitor si as adauga niste concursuri mai captivante
Bianca292006 întreabă: