| AliceIDK a întrebat:

Ce ati face daca siteul TPU.ro nu a mai functiona? Va rog cat maimulte raspunsurihappy

Răspuns Câştigător
| spxinsane a răspuns:

Bună,

Pentru unii care preferă să răspundă doar la întrebări nu ar fi un capăt de lume. Am căuta alt site unde să mai ajutăm pe X sau Y.

Problema ar fi pentru cei leneşi care

- dacă au versuri la o melodie nu se obosesc să le scrie pe Google să vadă cine le cântă

- dacă dau de o melodie pe net şi nu ştiu cum se numeşte, în loc să asculte 2-3 versuri şi să le scrie pe google, postează aici

- cei care fac aşa zisele "comic-uri" la care nu s-ar uita nimeni pentru că este o pierdere de vreme

- pentru cei care vor să se laude la ce liceu au intrat

- pentru cei care se lauda pe unde merg

- pentru cei care nu ştiu cum să se îmbrace/tundă/aranja/machia

- exemple se pot găsi la tot pasul.

O zi plăcută

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Atunci chiar m-aș plictisi!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Sicer mi indiferent daca s ar intampla asta si poate altadata o sa spun si de ce

| ElShaarawy a răspuns:

As sta la pc laughing

| Азбука a răspuns:

Ti se pare ca functioneaza, cumva?

| AliceIDK explică:

Multumesc pentru toate raspunsurile pe care le-am primithappy. Inca o data, TPU.Ro, va ador site'ul happy

| AliceIDK explică:

Jelli...oau.Imi pare rau ca nu te-a ales la raspunsuri castigatoare.dar imi place foarte mult ce ai scris despre TPUwinking

| AliceIDK explică:

Jelli.gandesti foarte frumos.Char, ce sa faci cu o funda virtuala?

| emima a răspuns:

Ar fi foarte rau dar si asa ma enerveaza ca mereu nu pot raspunde la intreabri imi zice ca sunt probleme tehcice

| Wilder a răspuns:

As sta pe Youtube.

| alexandrey a răspuns:

As dansa rumba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista facebook, prieteni, familie...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi data dracu`. E ocupatia mea principala, traiesc pentru TPU, sunt dependenta de acest site, imi da de mancare si de baut, imi incarca doza, ma consoleaza, ma calmeaza, ma invata...ahh!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Alice, mersi de apreciere. Stai calma, si daca nu m-ai ales asta este, ce fac cu o funda virtuala? E inutil. Important e daca ti-am fost cu ceva de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, intreaba-i pe cersetori, ca sunt o gramada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Soareee, uite aici un joc frumos pentru tine:

1. Daca iti vine sa scrii J, mergi pana in bucatarie sau intr-o camera unde tii chestii ascutite, preferabil departe de pc. Sa nu poti scrie inca o ineptie
2. Daca iti vine sa scrii JE, cauta un cutit ascutit din ala cu zimti de taiat painea, preferabil.
3. Daca iti vine sa scrii JEL, ascute bine cutitul.
4. Daca iti vine sa scrii JELL, imagineaza-ti ca ti-e foame si vrei sa tai o felie de paine sau orice altceva, doar ca aceasta este incheietura. Incearca pe partea dinspre exterior, pentru niste sos dulce, rosu. Taie-ti mana. Si mananc-o.

Dupa aia incearca sa imi scrii numele, cu ambele maini. Asta daca nu mori de durere sau nu ajungi la spital, unde nu prea o sa ai net, deoarece te-a influentat prost si poti repeta.

Have a nice black day then. loser

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Soareee ok inteleg slabiciunea ta. Nu mai ai ce sa spui si jignesti. Reactie psihologica de oameni slabi. loser

| Yell0w a răspuns:

Jelli: Normal ca traiesti pentru TPU.Macar aici esti si tu cineva.

| Yell0w a răspuns:

Am ce spune dar nu-mi pierd timpul cu tine.laughing
Am destule chiar.Dar ma abtin.kiss
Nu sunt slaba, stai tu lin.