| Daygum a întrebat:

Ce aţi zice dacă TPU ar avea o secţiune de Notificări, gen cum are Facebook, să aflăm când primim un răspuns, la o întrebare adresată de noi?

8 răspunsuri:
| VincentVlnt a răspuns:

Primesti pe Email cand cineva raspunde la intrebarea ta Einstein ce esti rolling on the floor

| DianaIoanaAdriana a răspuns:

Ar fi mult mai ok...si cred ca ar fi mult mai accesat

| Eღilia62 a răspuns:

Deja s-a propus acest lucru iar admin-ul a spus ca in cam 3 luni vom avea si asa ceva pe site. Daca vrei sa vezi mai mult uita-te la comentariile (#34.)si reactia admin-ului (#52.) si (#56) de aici http://www.tpu.ro/blog/?p=2188#comments

| ThePoet a răspuns:

Ar fi bine.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nevoie, ai optiunea urmareste intrebarea(sub continut obscen/ilegal), daca dai clic pe ea o sa primesti mesaj de fiecare data cand cineva raspunde la acea intrebare. Numai bine!

| Daygum explică:

@tokiee Mai citeşte odată întrebarea sacadatule. La ce să primesc atâtea email-uri, mai ales cu răspunsuri de la oameni inteligenţi ca tine.

| Daygum explică:

@Ioandelasal Crezi că mie drag să am plin inboxu de mail-uri. Cred că e mai utilă o secţiune cu notificări. Exemplu am primit două răspunsuri la o întrebare, imediat să îmi apară şi cele 2 notificări pe site.

| Alexutza_7927 a răspuns:

Da ar fi foarte ok!happy