Apache
| Apache a întrebat:

Ce categorie ai propune pentru scoaterea de pe site?

9 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Niciuna

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Literatura si cauze nobile.Pa,pa

| OnuOnulică a răspuns:

Dragoste si sex...
Mai ales copii aia de 10 ani care pun intrebari stupide.

| Fatamuntilor a răspuns:

Fiecare categorie isi are rostul ei.Vad cel putin cate o intrebare zilnic la fiecare, chiar daca nu prea se raspunde.
Bun.De exemplu la Cauze nobile nu am vazut pe nimeni. Poate asta ar trebui scoasa.

| Exilee a răspuns:

Dragoste si Sex. Cea mai penibila categoria care am putut s-o vad vreodata. Imi pare rau, dar chiar nu-mi gasesc placerea in a comenta intr-o astfel de categorie. In fond, exista si categoria ''Familie + Relatii'', unde cei care au intr-adevar nevoie de ajutor cu vreun sfat sau un pont, sa posteze la cea de mai sus. Dar cand vad toate bazaconiile ale unor copii ce le debiteaza capul zi de zi numai la sex sau mai stiu eu ce, imi vine sa lesin ( de cata prostie este pe bune, si eu nu zic nitam-nisam oricarui lucru ca este prostie).

| drogh a răspuns:

Aş propune să se scoată categoria,,Literatură'' deoarece nu e folositoare deloc. De exemplu,o persoană care are nevoie de ajutor la o temă şi nu găseşte soluţia la,, Educaţie şi Cultură generală'' se duce cu speranţa la categoria,, Literatură'' unde poate, poate o să găsească vreun răspuns. Şi dacă ar fi vorba de nişte păreri despre cărţi sau nişte întrebări asupra literaturii ar putea acestea să fie postate la,, Artă şi Cultură''.

| mola a răspuns:

Cauze Nobile. Pentru ca este o categorie privata nimeni nu poate sa puna un anunt despre ori ce grav...

| GiAnca a răspuns:

Si eu cred ca trebuie scoasa categoria ''Cauze nobile''.Si daca se poate cele doua categorii cu titlu in engleza sa aiba un nume in romana.

| GiAnca a răspuns (pentru GiAnca):

Ma rog, patru categorii.