| XDarkAngel a întrebat:

Ce categorie de pe TPU.ro este preferata ta? De ce? Ce categorie de pe acest site nu-ti place? Care sunt motivele?

10 răspunsuri:
| kathgilbert a răspuns:

Sunt de parere ca aproape toate categoriile imi sunt utile. Nu cred ca am o categorie favorita, dar daca ar fi sa aleg, probabil as alege Beauty and Fashion. Cat despre o categorie care sa nu-mi placa... inca nu am una.

| Blackwoman27 a răspuns:

A mea este adolescenti pentru ca pot ajuta adolescentii cu sfaturi pentru problemele lor.
Nu imi place Trivia Amuzante pentru ca acolo sunt numai prosti,adica pun niste intrebari stupide,vine una Bianca fetita sau cum dumnezeu o cheama si spune ca are chef de sex cu Justin Bieber, e nebuna dupa Bieber, ea este unul din zecile de specimene din categotia trivia amuzante.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Auto-moto, pentru ca sunt in acest domeniu. Nu am sectiune care nu imi place, in schimb nu agreez unele intrebari care sunt puse pe diverse sectiuni.

| Karinakari99 a răspuns:

Nu am o categorie preferată şi nici una care o urăsc.Îmi plac toate categoriile, mai puţin(nu că le-aş urî) "Sport","Cauze Nobile","Auto şi Moto","Artă şi Cultură" etc.Nu intru pe ele.

| XDarkAngel explică:

Mie imi plac toate categoriile, mai putin Trivia/Amuzante, care este o categorie pentru intrebari in batjocura. Aici userii doar isi bat joc unii de alti si de intrebare, intr-un fel doar un "Comics" dar de prost gust. Aceasta categorie dupa parerea mea nu se potriveste site-ului, unde toti se plang ca sunt puse numai intrebari stupide, ci nu in scopul de a ajuta pe cineva, dar nu-si dau seama ca avem si o categorie pentru asemenea intrebari. De exemplu, am incercat odata sa pun o intrebare acolo fiindca nu stiam ce inseamna cuvantul "Trivia" (pe moment nu-mi aminteam, ce sa afac, dar apoi mi-am amintit), si am primit doar raspunsuri batjocoritoare, care nici macar nu aveau legatura cu intrebarea. Oricum, in afara de aceasta categorie, eu de obicei nu ma uit la categorie cand vad intrebarea, dar nu prea raspund la intrebari de la categoriile gen "Auto si Moto", "Sport", "Casa si Gradina"...

| midnight a răspuns:

Pai cred ca sanateate imi place ptc de obicei am rasp la multe intrebari de acolo. si ma enerveaza intrebarile stupide puse de utilizatori nesuferitzi la categorii nepotrivite. cat despre mine, eu pun majoritatea intrebarilor la adolescenti...nu-mi dau seama dc da am impresia ca acolo se potrivesc

| NoNameJunior a răspuns:

Imi place mult categoria trivia/amuzante.pentru ca sunt intrebari foarte amuzante si ma mai fac sa zambesc.
nu prea imi place categoria jocuri pc/online.pentru ca, nu ii vad rostul.si majoritatea sunt baieti care intreaba de metin 2.

| MoreFun a răspuns:

Imi plac toate categoriile. Cel mai mult cred ca imi place Timp liber. O categorie care sa nu-mi placa inca nu am gasit.

| sofy23 a răspuns:

Nu-mi place categoria T/A, in rest toate mi se par utile, chiar daca uneori ma cam enerveaza intrebarile exagerate sau acuzatiile de la categoria Religie. si nu prea raspund la intrebariile de la categorii mai pentru baietitongue.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Ce categorie-mi place? Păi T/A.
Ce categorie nu-mi place? D/S.

Întrebări similare