| Ruines a întrebat:

Ce credeti? TPU creaza dependenta?

22 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Depinde de fiecare dintre noi. Mie, personal nu imi creaza dependenta. Pot trece zile intregi fara sa ma loghez sau sa raspund. Adica am o viata si nu depind de un site.

evenso
| evenso a răspuns:

Nu cred ca un site anume poate creea dependenta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cand ajungi sa ajuti cu drag, stiind ca raspunsurile tale chiar ajuta pe cei care au nevoie de ajutor, atunci e ca o dependenta si iti cauti timp mereu sa raspunzi si sa fii activ.dar nu cred ca e o dependenta distructiva, cel putin in cazul meu stiu ca nu e...
O seara frumoasa sa aihappy

| Lightning1997 a răspuns:

Da,pentru unii este posibil.Depinde de la caz la caz.

| forever4you a răspuns:

Neah happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!
Mai ales dacă ești o fire mai slabă. Și cel mai rău, atenție, îți poate spulbera unele concepții pe care le aveai despre societate până acum. O simt pe pielea mea și țin să avertizez: gândiți bine fiecare informație ce o primiți, puneți-vă semne de întrebare, documentați-vă din cărți preferabil! Dacă ești puternic și cu principii bine sudate, și mai ales cu experiență de viață, știi și tu ce zic și ce trebuie să faci.
Da, creează. Începi să pui suflet și fiindcă nu ești mașinărie să răspunzi mecanic și atât, intervenind și subiectivitatea, te atașezi de persoanele pe care le întâlnești, te mai impresionează un sfat, gândirea altuia... tot ce zic e din experiență. Sau oi fi eu defectă, nu știu.
Mai poți să pui suflet când oferi ajutorul tău, să te impresioneze cazul cuiva, să te simți util sau pur și simplu crezi că ăsta e un spațiu bun să te afirmi.

| michelia a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti deloc " defecta". Esti desteapta, perspicace, savuroasa si sensibila, inclusiv cu acest raspuns.

| anonim_4396 a răspuns (pentru michelia):

Mulțumesc happy.
Nu știu ce să comentez. Apreciez caracterizarea, sper să rămână așa big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare dintre noi.Dar se poate numi si asa.Mult succes.

| mola a răspuns:

Nu prea cred...

| raresbarbier a răspuns:

Eu zic ca da.

| Deliα a răspuns:

Mie cam da. happy

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Putin laughing

| AntoniaOrman a răspuns:

Nu cred.

| ORDKEO a răspuns:

Nu

| Krueger a răspuns:

Depinde,in unele cazuri cred ca da...e ceva placut acest site, iti da o stare de bine, in cazul meu ma refer!

| hmfkdhdfhufgfgh a răspuns:

Nu TPU creaza dependenta.ci calculatorul

| Teemo98 a răspuns:

Depinde daca sunt amarati care dau peste 300 raspunsuri zilnic sau care stau peste 5 ore pe zi se poate dar in majoritatea cazurilor NU!

| simonarus a răspuns:

Buna.daca chiar ajuti oamenii devii dependent|||

| Omnitrix a răspuns:

NU. nu cred Fundasmug?

| TansanNicoleta a răspuns:

Nu, deindata ce vii aici pe site vii pentru a pune o intrebare la care noi iti putem raspunde. asta nu inseamna ca esti dependent. sper ca iti place raspunsul meu. funda?

| SoreRapha2 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Întrebări similare