Pentru a deveni userul anului eu fac aceste lucruri:
-Promit mai mult trollaj si mai putin ajutor
-Promit ghilotinarea robotelului
-Promit ca sa fie legala casatoria intre useri
-Promit ca fiecare utilizator sa aiba optiunea de a-si da funde
-Promit ca o sa scot prostia aia de buton de raportare
-Promit ca fiecare dintre utilizatori o sa fie experti TPU
-Promit ca o sa-mi fac 1 milion de conturi noi doar ca sa mai aduc $$$ site-ului.
-Promit ca in fata fiecarui nume sa apara Chuck Norris este sclavul lui _______, B0$$, Taletosu.
Daca nici asta nu ma face cap de lista pentru userul anului, nu stiu ce o sa ma faca. Poate daca dau si niste maturi si farase cu TPU pe ele, mai atrag niste gospodine.
Nimic deosebit, in afara de a raspunde foarte bine, la foarte multe intrebari, a fi nominalizat de ceilalti utilizatori si apoi numit de echipa TPU. Succes si numai bine!
Ofer orgii gratis acompaniate de Pink Floyd si Led Zeppelin. Oare e de-ajuns? Hai,fie si sticle de jinars,tigari si benzina gratis din Serbia,tunuri de bass,alungarea Antihazului de pe site,violuri gratis ale vecinelor de sapte ani,pomelnice,catastife,darts pe tablouri de Picasso si Durer,futu-le mama de pictori gaym,icoane gratis, clopote la care se poate canta Iron Maiden, ghete ca ale lui FucktheSystem la toata lumea.Si mult jinars.Amin!
No,haide,sariti cu votu', popor flamand!
Trebuie sa raspunzi la multe intrebari, sa ai multe voturi bune la raspunsuri, sa ai multe funda... si cam atat imi vine in minte
Pai in primul rand trebuie sa ai cele mai multe puncte,in al doilea sa intri zilnic, sa pui multe intrebari, sa dai multe raspunsuri si cam atat... Funda?
Trebuie sa raspunzi cat mai mult sa dai cat mai multe fundite si sa votezi cat mai mult ! Salut :* =)
Sa dai rapunsuri bune sa ai voturi multe si funde,...
ps raspunde la intrebari cu 0 raps adica uh esti primul succes:
D
Sa ai o activitate pe site apreciata de cat mai multi utilizatori.
Acest user este ales la sfarsitul lunii noiembrie, prin vot public.
http://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro
@Lora, aveam eu o banuiala si m-am uitat. Recunosc. Ceeee ti se pare tie nefolositor si stupid? Ceee, nu ma crezi ca nu vreau culori in jurul avatarului?
...si te mai intrebi de ce ti-a fost raportat raspunsul. Nu eu ti l-am raportat, dar regret ca nu am facut-o, am ajuns prea tarziu.
@Lora, intrebarea asta se poate interpreta in mai multe feluri. Poate a intrebat ce fac eu ca sa devin sau ce trebuie sa faci in general. Si stai calma, ma duce capul suficient. Nu ma judeca dupa varsta.
Si da, nu sunt aici doar sa ajut, dar nici nu jignesc fara motiv. Si de felul meu nu imi place sa mi se acorde degeaba atentie, dar uite ca fara sa vreau am primit-o. Cred ca stiu la cine te referi in legatura cu jignirile. Totusi, fiind in virtual ce mai conteaza? Nu exista varsta. Nici tu nu imi poti confirma ce varsta ai si nici eu. De jignit am facut-o pentru ca am vazut cat de revoltati sunteti impotriva unei utilizatoare care doar ajuta comunitatea si.oh nu are rost sa detaliez fiindca stii ce vreau sa spun. Zici ca te plictisesc pe urma. Si nici pupincurista nu sunt, nici frustrata (sau ba da, ma enerveaza clonele mele dar imi trece dupa cateva minute), invidioasa? Pe cine? Mai degraba voi pareti, pentru ca eu imi vad de activitatea mea, nu ca voi. Si nu plang dupa atentie. si cum ai tras tu concluzia ca nu primesc suficienta atentie in realitate nu stiu, nu cred ca m-ai spionat. Cat despre grupul meu de prieteni, nici de asta nu trebuie sa iti dau explicatii ca mi-e lene si nici nu cred ca te intereseaza.
In fine, multumesc de raspuns.
Taragonu întreabă: