Eu aș separa accesul pentru cei sub 18 ani și cei peste 18 ani.
Sau 16 ani.
Să nu mai apară situații penibile cum a fost cu copilul ăla de 11 ani care întreba ce e aia m***, sau altul care a întrebat ce înseamnă că se fac copii cu sexul, nu-i aduce barza?
Sunt convins că mai sunt și trolli, dar poate nu toți.
Fain,misto...
Undeva scrie ca,, minorii sub nu isi poate face cont''
Cei intre 12 si 16 ani au nevoie de acordul parintilor pentru a-si face cont
Am citat din memorie.
Nedumirirea mea.Cum putem varsta? Poza la buletin sau ne cred pe cuvant?
Iar daca Cristina citeste topicul asta.A PRIMIT vreodata solicitari din partea parintilor pentru ca odrasla sa aiba acces aici? Si de unde a stiut ca e pe bune?
Decomdata, atat!
As scoate funcția de ignore. Sa putem că ne luam de Violetta când scrie tâmpenii
Uraaa! Nu sunt singurul care a luat ignore de la Violetta pentru raspunsurile ei =)
Jumate de TPU are ignore de la ea, ghici ce jumate de TPU a avut "tupeu" sa îi corecteze răspunsurile date aiurea.
Da, da! Si eu mi-am luat-o de la Violleta pentru corectare raspuns.
Aia cu conturile inactive sa stea acolo ca nu se stie, asa e si pe softpedia, eu am lipsit 1, 5 ani de acolo si am revenit.
1 - Sa nu mai poti sterge intrebari si raspunsuri, maxim in 15 minute sa ai voie sa editezi raspunsul dar nu topicul, daca ai gresit ceva.
Ca sa nu mai fie haos. Sa apara cine, nu sa se anonimizeze (ca oricu cine stie, stie cine este acela).
2 - Sa existe sectia abuzuri sa se spuna abuzul daca a fost pedepsit pe nedrept daca asa este, nu sa tot dai mail.
3 - Sa apara editarea raspunurilor instant, nu dupa n minute.
4 - Sa se scoata cauze nobile, ca acolo sunt multi mincinosi care vor bani fara a putea verifica.
5 - Categoriile sa fie cam separate cam cum sunt.
6 - Cine persista in prostii, de doua ori se sterge raspunsul, a treia oara suspendare 1 maxim 14 zile, ca omu sa inteleaga ca a gresit si ca nu merge asa, iar daca si dupa aia mai continua, useru sa fie banat de tot, nu sa fie suspendarea 1 luna ca uita de site si se duce la concurenta softpedia unde chestia sta cum zic eu.
Si cum se scot bani de aici ca userii stau, nu e asa bine sa pleca mai multi.
7 - Userul banat sa nu mai aiba voie sa faca altul, ca asa de ce l-ai mai banat daca vine iar cu altul? Din pacate asa e si dincolo, daca esti banat poti face altul. Ai nevoie de 250 postari sa postezi la politica dar posteaza in alte parti.
Il prinzi dupa stil si dupa alteele.
De ex (e doar un exemplu), userul Rosalia de la 100 de km se vede ca ea e si daca schimba userul, are doar cam un tip de subiect de discutat care nu exista pe nici un forum.
8- Cu IP iti poti bloca pe nestiutori, pe aia priceputi nu ii poti, trec peste restrictie.
Sa se monitorizeze constant răspunsurile, si măcar sa se scoată de pe site cei ce primesc raport pentru faptul ca răspund aiurea, sunt trolli, misogini sau copii ce habar nu au pe ce lume trăiesc.
Și sa se schimbe portocaliul asta de pe fundal.
Pe langa propunerile de pana acum adauga posibilitatea sa se vada cand se editeaza sau se sterge ceva! Una e sa gresesti o litera /doua / trei sau un cuvant, alta e sa scrii balarii sau sa jignesti apoi sa editezi sau sa stergi.
Sa iti poti sterge contul fara aprobarea adminilor! Dureaza prea mult si e enervant sa tot insisti! Mai ales cand e clar ca intentionat nu ti-l sterg cand o ceri, doar pentru a te face sa te razgandesti intre timp! La fel cum se procedeaza cu stersul unei intrebari / raspuns - trimis link la adresa de e-mail, la fel sa se actioneze si la stergerea contului! Amin!