Atunci când eşti utilizator Senior:
-Poţi să postezi pe chat.
-Poţi să votezi şi să raportezi.
-Poţi trimite mesaje private (în cazul în care acea persoană şi-a setat desigur la profil, că doreşte să primească).
A devenii "Senior" înseamnă să beneficiezi de mai multe drepturi:
- Să foloseşti chat-ul site-ului;
- Să votezi;
- Să raportezi;
-Să trimiţi mesaje private + un chestionar care apare după orice răspuns.
Pe langa beneficiile enumerate de Neimportant as mai adauga completarea unui formular dupa postarea fiecarui raspuns cu date despre intrebarea la care tocmai ai raspuns (Intrebarea era postata la categoria corecta/gresita, Intrebarea cauta o rezolvare/era conversionala, Nota pentru felul in care este scrisa din punct de vedere gramatical si parerea ta despre intrebare adica daca ai posta-o sau nu pe prima pagina). Insa nu stiu sigur daca tu consideri asta un beneficiu sau nu. Sper ca te-am ajutat. Succes!
Dupa ce devii senior beneficiezi de toate drepturile oferite prin regulament.
Şi care sunt aceste drepturi?
Daca ai devenit utilizator senior inseamna ca poti sa raportezi intrebarile si sa raportezi si sa evaluezi raspunsurile.
Atata stiu eu, dar nu sunt sigur poate mai e si ceva pentru ca eu vroiam sa raportez un raspuns de la o intrebare pusa de altcineva si scria ca membrii junior nu pot raporta si evalua raspunsurile si intrebarile puse de altcineva trebuie sa fi un membru senior. Cu placere!
LisaJulie întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă: