| Nutemaiholba a întrebat:

Ce inseamna cand un om spune "fundita" la sfarsitul intrebarii?happybig grin

Răspuns Câştigător
| Zapacitaaaa a răspuns:

Fundita este un fel de,, premiul inati. Adica atunci can posezi o intrebare si consideri ca un raspuns este complet si te.a ajutat in problema ta in dreapta ai o fundita. Asta inseamna ca acel raspuns te.a ajutat.

7 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Inseamna ca e disperat sa o primeasca!

| xAimeeRO a răspuns:

Funda se da la raspunsul castigator de exemplu eu am 6 fundite (putine) oamenii da raspuns si cel mai bun are funda... funditTssa? sper ca ai inteles

| electric_9063 a răspuns:

Inseamna ca iti da premiu [fundita] daca sunt raspunsurii bunee.

| EuSiCuMine a răspuns:

Inseamna ca ofera funda raspunsului cel mai bun. Faza e ca nu ar trebui sa mai scriem asta la sfarsit pentru ca e de la sine inteles ca orice intrebare trebuie sa aiba si un raspuns bun. E o obisnuinta, si eu mai pun deoarece daca nu pui mereu, unii zic : ee de ce sa-i raspund daca nu a specificat ca da funda.
Unii raspund pentru a castiga funde pentru ca ei se cred smekeri dau au multe funde si devin expertii. Cred ca ai observat si faptul ca multi dupa ce raspund zic : Funda?love struck Imi dai funda?love struck Te rog frunda.etc
Fac asta doar npentru funde si de accea multi specifica la sfarsit ca dau funde pentru a primi raspunsuri

| StoicaAndi a răspuns:

Fundita inseamna un fel de multumesc pentru raspuns cel mai bun raspuns adia cand iti raspunde cineva este o fundita dai pe fundita si inseamna ca acela este raspunsul castigator

NOname
| NOname a răspuns:

Că cerşeşte ceva, ce nu se ştie, dacă merită; că răspunzând, s-a gândit mai mult la răsplată, nu la binele tău; că preferă să ceară, să se umilească, nu să câştige, să merite; că nu ştie care e scopul site-ului; că e un imatur, dar se va maturiza la un moment dat... sper...

NOname
| NOname a răspuns:

Şi apropo (că văd că te-ai înregistrat astăzi),
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.

Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.

Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!