Te vrea în format vechi, de aceea nu îți acceptă schimbările! : ))
Adaugă o cifră/două, lângă noul tău nickname și poate așa... te ascultă.
Inseamna ca ai adaugat spatiu in nume sau caractere de genul. /, _ = +... etc
sau caa numele tau este deja folosit de o alta persoana TPU. chiar ca numele tau are mai mult de 50 de litere sau numere
Neam casatorit si eu nu stiam? TPU e impotriva noastra iubiri noastre ce sa faci, las ca ramai la numele vechi ca tot a mea ramai
Cam tot sistemul e defect. Asta e, se poate si mai...rau!
As vrea sa pot scrie mai mult, imi cenzurez cat pot, CNA-ul TPU imi da cartonas galben /rosu!
Ai sa razi dar cand eram copila chiar mi se spunea Heidi, cica semanam cu ea/
Userul @simion1rikardo îți oferise soluția perfectă, salvatoare! ))
"Înseamnă că ai adăugat spațiu între nume (...)"
Dar tu ai ținut să-i subliniezi că NIMIC din ce spune nu e adevărat. Până la urmă, a avut dreptate... Îi rămâi datoare!
Insuccesul schimbării nickname-ului tău ținea de prezența spațiului între cele două cuvinte. E un lucru vechi, arhicunoscut pe TPU, că nickname-ul ales trebuie să fie format doar dintr-un singur cuvânt.
Sincer, chiar nu înțelegeam de ce nu reușești.
Vezi, nu-i sistemul așa defect cum credem noi, avem și noi "defecțiunile" noastre. Fără baterii (buna dispoziție) nu prea funcționăm, dacă nu ne încărcăm solar. Iar tu ești o fată a munților, ar trebui să fii mereu contactată la soare. ))
E arhicunoscut faptul ca sunt mai grea de cap si NU am inteles din prima! Cu Ramon am discutat si in privat si m-am lamurit! Nu aveam de unde sa stiu ca TPU NU accepta spatiu intre cuvinte, cu toate ca am impresia ca am vazut nume cu spatiu intre ele.
Sistemul nu-i defect? Ma abtin!
Ori, puteai opta pentru fata_muntilor (cu underline _ între cuvinte).
Și așa era Ok...
Vezi că Heidi avea căprițe. Tu ai? ))
http://www.expressionsdenfants.com/wp-content/uploads/2016/01/Heidi.jpg
Am incercat si asa!
Bunicul lui Heidi avea caprite. Bunicul meu a avut o vacuta, Corina.Era placerea mea sa beu lapte proapat mult, direct de la sursa.Caldut. Oare daca ii dadam ciocolata imi dadea ciocolata calda?
Ionut299273 întreabă: