Parafrazandu-l pe Forrest Gump o sa-ti spun ca pentru mine TPU e ca o cutie de bomboane de toate felurile,de cate ori il deschid,voi descoperi si altceva,voi invata ceva nou!
Gustul e cand dulce, cand amar, dar asta nu ma opreste deloc sa deschid cutia de bomboane de cat mai multe ori.
Dimpotriva!
Crezi ca un cleptoman defect ar mai sta pe TPU, daca n-ar avea ce sa "fure"? Prea multe intrebari/raspunsuri m-au ajutat, sau mai bine spus m-au tras un pic mai in spate si mi-au oferit o panorama si o alta perspectiva ale unor lucruri.Sa spunem ca si userii au avut o contributie.
Link? Never! Ce-am gasit, furat si retinut, nu se divulga, it's mine, all mine, my precious, plus ca "Adevarul este doar al meu".
Eh, tu te bazai pe faptul ca eu o sa-mi fac aparitia si o sa vad melodia si fiind extrem de curios, o sa dau click pe link, si cand am sa vad ca nu se poate vedea, as ramane jumatate in aer ca nu stiu ce melodie era.Asta era planul tau, parol. Oricum eu consider ca ai facut experimentul asta ca sa-mi dai o lectie.In acel link se gaseste cuvantul HIV, deci in alte cuvinte, tu ai incercat sa-mi spui sa nu mai fur orice de la toata lumea si sa nu ma bag in mintile lor, ca este posibil sa ies "virusat".Ce lectie eleganta ai vrut sa-mi tragi.
Daca n-ai inteles nimic din ce am vrut sa spun, inseamna ca esti 100% normal si ca suferi de "Neintelegere de Klepto", nu-ti fa griji, este o boala recunoscuta medical si am niste pile si in curand ca tratament o sa se dea "marijuana pentru scopuri medicinale".
Sunt multe.Nu pot sa-ti spun un raspuns anume care m-a ajutat, dar iti pot garanta ca de la multi useri ai ce invata, chiar daca ai impresia ca le stii pe toate.
S-o crezi tu Poneiusule, ca nu ai ce invata.Cum am zis, chiar daca ai impresia ca le stii pe toate, mereu gasesti cate o bomboana colorata in cutia lui greece12! Uite, eu am invatat ceva de la tine.Dar tin pentru mine si aplic la momentul potrivit.
Si nu doar asta.M-am perfectionat pe site-ul asta cu fiecare intrare.Chiar daca acum e un rahatel cu miros de ghiocei, daca ignori continutul si adulmeci doar mirosul, e un pas inainte
Ti-a placut ce serios am fost?
Vezi si tu pe ''legislatie,politic si social''. desi am avut ceva ''contre,'' cu Ioandelasal'[de, opinii diferite], il consider unul[daca nu cel mai valoros] dintre blogherii TPU.
ps.nu injurati, e o parere strict personala.
Multumesc pentru raspunsul tau care m-a scos din ignoranta in care traiesc de ceva decenii[prin biblioteci si alte asemenea locatii ''deocheate''...]. omul, cat traieste, invata
Uite, ăsta, vezi răspunsul meu de acolo :D. Dacă nu întâlneam răspunsul ăla îmi scădea interesul pentru site, probabil (eh, tot găseam eu altceva, dar mă înţelegi tu :D ) şi nu îmi mai făceam cont, tihihi. http://www.TPU.ro/......ez-sau-nu/
M-a ajutat pe TPU. Dacă m-a ajutat ceva în viaţa reală? Hmm, nu îmi amintesc acum să fie o informaţie anume. Ideea e că citind răspunsurile mai multor utilizatori de toate vârstele, profesiile, etc. mi-am format un alt mod de gândire de un an de când sunt aici şi am învăţat multe lucruri utile (şi inutile, să învăţ să le evit). Ca şi concluzie, mai toate răspusnurile m-au ajutat, toate sunt folositoare în felul lor.
Frau întreabă: