Nu m-am masurat inca,deci nu stiu cat am...
uite cum sa te ingrasi:mananca dulciuri,multa paine, cartofi prajiti, pizza(chestii din-astea).
ca sa te inalti trebuie sa te joci bachet sau volei.mai exista o metoda:te prinzi cu mainile de o bara si te legeni ca in leagan.eu cand eram copil am facut acest lucuri si m-am inaltat!
De la 17ani o sa devi foarte inalt, crede-ma si mama mea a fost la fel si acum este foarte inalta! Nu te panica, daca ai parinti mici de statura inseamna ca este genetic, daca nu inseamna ca te dezvolti mai tarziu, iar cu slab nu mananci lactate suficiente
Eu sunt mica de statura. Mereu am fost cea mai mica din clasa. Dar ce pot eu sa fac? Nimic. Nu conteaza cat de inalt esti, sau scund. Tu trebuie sa te simti bine cu tine insati. Bucura-te ca esti sanatos! Si eu inainte aveam complexul asta, dar acum nu. (doar cand sunt intre foarte multe persoane inalte! )
Crede-ma ca a fi inalt e si asta un dezavantaj. Eu am 1.78 si ma rog in fiecare zi sa nu mai cresc stai linistit ca nu e chiar un dezavantaj ca esti pitic
Nu ai specificat cati ani ai ...Dezvoltarea vine odata cu varsta, nu trebuie sa te oftici pe lucrul asta...Nu am fost toti mari de la inceput