Buna tuturor,
Multumim pentru sesizari, intr-adevar s-a lucrat la robotel zilele astea si am modificat sintagmele pentru care am primit sesizari. In rest, toate noile cuvinte adaugate sunt conforme cu gramatica limbii romane, inclusiv virgulele. Noi incercam sa determinam utilizatorii sa foloseasca intr-un mod cat mai corect limba romana, acesta fiind si motivul pentru care am adaugat noi cuvinte in robotel.
Va multumim tuturor pentru implicare! :-)
Salut. Pe langa problema cu autocorectia mai e si cea cu diacriticile. De ce sa fie obligati sa puna diacritice daca oricum pe majoritatea paginilor nu sunt afisate corect? Ce incercati sa faceti e ca si cum am lua un text in engleza si l-am copia direct in google translate,,,, iar rezultatul o sa fie o traducere maxim 40% corecta. Site-ul nu poate corecta oricum automat...
Buna. Nu este obligatoriu sa scrii cu diacritice, este posibil sa fie o eroare de la robotel, o vom investiga. Multumim mult pentru sesizari, ne ajutati sa ne imbunatatim si noi strategiile. O zi faina! :-)
Si aseara si azi dimineata am incercat sa postez o intrebare.Robotelul mi-a depistat o greseala, care a si corectat-o, am vrut sa o trimit, dar tot nu era bine, ca si cum nu ar recunoste acele corecturi puse de masinarie.
Am renuntat la fraza cu greseala si doar asa am reusit sa trimit intrebarea!
Vezi ca mai e o problema mare. Cand pun intrebarea idiotul de robot imi scrie corect dar nu vrea sa posteze, corecteaza la infinit. O sa vezi ca numarul intrebarilor o s-a cam scada zilele astea .,
Robotelul e batran, intelege si tu...A trecut peste multe saracul si din cand in cand trebuie,, uns''
Incearca sa editezi dupa ce robotelul te-a corectat.
Sau scrie la contact.
Nu esti singurul
Am vrut sa pun o intrebare, am scris cum am crezut e bine.Nici asa nu m-a lasat sa postez!
Mda, mi-a luat si mi-e ceva pana am putut posta intrebarea
Are un fetish pentru - se pare
Am vrut sa scriu,, mie'' adica ma refeream la persoana mea.Desteptul de robot a hotarat ca se scrie despartit.-
Tulai doamne, nu ma lasa, nu greseala mea!
Ma bucur ca a mai sesizat cineva si nu sunt singura Incearca să scrii cu diacritice, altfel se activeaza "autocorect". Ironic, nu?
Nu e ironic, e discriminare, eu in Italia nu gasesc diacritice.
Imi pare rau...