NOname
| NOname a întrebat:

Ce părere aveți despre pedofili? Dacă pe TPU ar exista un individ cu astfel de înclinații, care mai și obișnuiește să agațe puștoaicele pe net, v-ar plăcea să aflați cine este, ca să puteți să vă feriți de el?

Răspuns Câştigător
| DenisaAbdn a răspuns:

As fi vrut sa spun ca e penibil, jalnic si inconstient. Dar e mai mult de atat. E foarte grav ca om matur sa fie atras de sensibilitatea si prospetimea unei adolescente care, ca si varsta, i-ar putea fi fiica, sa se joace cu sentimentele ei, sa fie flatat de ele, cu atat mai mult cu cat stie foarte bine ca adolescenta este marcata, in ansamblu, de instabilitate emotiva si hipersensibilitate, ca este o perioada delicata si ca e perioada in care fetele acorda o importanta deosebita unei deziluzii si poate avea efecte psihologice importante. Iar daca un astfel de individ, ar putea pretinde ca e educat, ca are un anumit nivel de instruire, lucrurile sunt si mai grave pentru ca, avand constiinta a ceea ce face, se intrunesc elementele constitutive a ceva mult mai serios.

79 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns (pentru NOname):

Poate ar trebui procedat si altfel. Poate ar trebui spuse anumite aspecte legate de astfel de tipi, fara a-i numi direct (pentru ca nu-i stim cu certitudine, nu?) faptul ca se comporta ca niste adolescenti desi sunt oameni aflati in plina maturitate care stiu foarte bine ce fac, ca joaca rolul de cavaleri romantici si salvatori, ca au un simt crescut al propriei importante si o nevoie profunda de a fi admirati, care nu sunt in stare ( sau nu vor ) sa vada limita intre a ajuta, dezinteresat, o persoana si a incepe o poveste cu iz amoros cu niste adolescente confuze, ca reactioneaza la critici cu furie. Poate in felul asta, minorele de pe site, vor stii cu cine au de a face atunci cand vor fi abordate de astfel de indivizi.

| Damasc a răspuns (pentru Aromă):

Ma refer in cele mai multe dintre cazuri, spun asta deoarece am vazut asa ceva, nu vorbesc din presupuneri.Si oricum, nu-mi spune ca la o diferenta de varsta de 20 de ani exista true love; o.Sau poate exista dar cand femeia are 30 de ani iar barbatul 50 asa poate da, dar nu cand fata are 16 iar barbatul 35, atunci nu se poate numi altfel decat prostie pura.(zic eu! cum ai spus si tu suntem liberi la opinie fiecare)

| SomeBodyThatDoesNotMatter a răspuns:

Dupa parerea mea, si puteti spune ca e sadica, oamenii de genul acesta trebuie pedepsiti cu pedeapsa capitala. Sincer acum... Un copil e naiv, nu stie in ce sa baga, si oamenii aceia sunt bolnavi. Pur si simplu intuneca viata unui Copil, el nu va mai ava niciodata curajul sa iasa in lume, si nu va mai fi un copil normal. Genul asta de chestii lasa "rani" adance, si nici o viata de om nu le poate vindeca.

NOname
| NOname explică (pentru SomeBodyThatDoesNotMatter):

Din câte observ, "MihaiFlorian" în sfârșit a fost suspendat.

"Acest profil nu este accesibil, utilizatorul fiind suspendat pe termen nedeterminat."

Măcar pe TPU nu va mai face alte victime...

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Vreau şi eu să văd link-ul tău, dar nu pot.Mi se spune că sunt probleme tehnice.La fel cum se întâmplă şi când vreau să văd răspunsurile pe care le primesc.Pot să răspund la întrebări, dar nu-mi pot vedea răspunsurile.Şi nici link-ul de la tine.Asta se întâmplă doar mie.Mi se şterge contul, sau ce se întâmplă? Ştiu că tu eşti în site de mult timp şi cunoşti cam tot ce este bine şi ce nu în acest site.Ce se întâmplă?

NOname
| NOname explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Și eu nu sunt lăsată să accesez anumite răspunsuri. Cel mai probabil este o eroare a site-ului (link-urile respective conțin o greșeală).
Dar așteaptă răspunsul celor de la Contact. Probabil în scurt timp vor rezolva problema.
Baftă!

| justitiarul a răspuns:

Misiune indeplinita Noname! Daca tipul nu e pedofil ci doar tu ai o problema personala cu el? As vrea sa stiu motivul acestei suspendari drastice pentru ca eu am inteles urmatorul lucru:cine are un conflict cu userul anului Noname va fi suspendat!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mai frate, individa nu avea ce cauta cu unul care are dublul varstei ei, nu are nicio scuza, eu cand eram de varsta ei, nu stiam la ce olimpiada sa invat mai repede, asa ca vrajeala cu "voia sa se simta iubita", pentru mine pica din start. Ne e MihaiFlorian usa de biserica, dar nici ea, hai sa fim seriosi...Agata pustoaice pe net...lasa ca si ea i'a dat nas si tu stii prea bine ce siropuri diabetice verbale isi trimiteau unul altuia. Fum fara foc nu iese, ca nu are cum.

NOname
| NOname explică (pentru ExistaMosCraciun):

Nyx, ea nu știa ce vârstă are tipu'. A evitat să-i răspundă la această întrebare. Deci e clar că nu dorea să se afle și că n-a fost corect de la bun început.

În rest, susțin în continuare că oricât ar fi greșit ea, el este cel responsabil pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că e un bărbat în toată firea, care putea să-i fie tată. Ar fi trebuit să se gândească la consecințe și să nu confundă "ajutor" cu o relație amoroasă sau abuz psihologic/emoțional, la care a supus-o.
Nu e normal și scuzabil să seduci o minoră, da' mai și când ai pretenții de om matur, serios și inteligent.

Oricum, mersi Nyx pentru părere.
Iar povestea e deja încheiată. A fost sancționat și nu mai are dreptul să activeze pe acest site. Nu știu cum ceilalți, dar eu una mă simt mult mai liniștită.

| FesCuDungi a răspuns:

Eu as vrea sa aflu cine e ca sa-i dau o mama de bataie! astfel de oameni ar trebui inchisi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acesti oameni ar trebuie sa faca puscarie. Parerea mea. Sa-i prinda odata politia sa nu mai faca acest lucru neplacut. Oameni au viata lor proprie. Trebuie sa traim in pace. Iar pe TPU e un lucru si mai neplacut.

| Liviu a răspuns:

Toata harababura asta mi se pare degeaba.
In primul rand NoName...
Daca aceea fata are educatie nu pune botul la orice milog.
Adica totusi, daca e sa dramatizam cum faci tu sa dam cu pietre in toti si etc.
Omu ala poate avea chef de misto, acum ce sa fac? sa numai intru pe net, sa imi tai netul ca vezi doamne poate intra vreo unu in pc-ul meu, acum sa numai intru pe yahoo ca imi sparge unu parola, a da si pe TPU ca mi se sparge parola.
Daca e sa o luam ca la carte, peste tot exista pericole.
Adica si pe strada poti sa fii agresat de cineva
Cat despre acel om, cum spuneam mai sus.
Daca aceea fatuca are ceva in cap, si nu se lasa dusa si prostita de el.
E ok, eu daca as avea o fata in primul rand mas asigura ca stie totul de la bun inceput, sa nu puna botu la orice agarici.
Acuma ce sa fac? sa o duc la manastire?
Tu ai stiut detoate la o varsta frageda?
Fac pariu ca te incantau acesti 'pedofili' care iti dadeau web cand se 'jucau' cu 'cardanu'
Adica totusihappy.
Eu zic sa lasam lucrurile asa cum au picat, nu are rost sa ii facem acelui om probleme etc.
De unde stii ca aceea facuta nu si-a dorit asta?
Generatiile astea de prin 98 - 2000 sunt cam hmm... cum sa spun eu sa nu jignesc...
Cam liberehappy adica nu au atatea restricti pe cat aveam noi (sunt nascut in 91)
Nu spun ca generatia mea nu avea libertate etc.
Dar depinde si de educatie si de etc.
Bate fieru cat e cald.
E ceva noname, te astept in privat putem purta acolo ceva discutii, nu vreau sa manjim aici totul :^(asta in caz ca doresti sa dezbatem acest subiect.)

| CaRaMiDa a răspuns:

Cred ca e DICKen laughing) (robot afurisit)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa fie executati pedofili nu sa faca puscarie ca se intorc inapoi is niste ratati nu am avu deaface cu ei dar cineva apropiat a avut si numa ea stie prin ce a trecut

| AstaMik2 a răspuns:

Da normal

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Daca as stii cine e i-as trage vreo doua in moaca... sfarsit

| janynefeaver a răspuns:

In mod clar as vrea sa stiu cine este si nu numai pe TPU, ci si in lumea reala. Pedofilii nu se pot numi oameni. Citisem undeva ca intr-o anumita tara s-ar fi cerut sa se dea o lege ca pedofilii sa fie castrati sau asa ceva, dar a fost refuzata. Sincer, eu sunt total de acord cu aceasta lege. Un pedofil ar trebui castrat ca sa nu mai distruga viitorul altor copii. Pot sa fiu considerata cruda, dar asta este parerea mea.

| RemovislavKebabovic a răspuns:

In ziua de azi majoritatea sunt pedofili

| computerizatul a răspuns:

DA, as vrea sa stiu cine este ca sa ma feresc de el.