| Orbithh a întrebat:

Ce parere aveti depsre TPU?

Răspuns Câştigător
| GenetiX a răspuns:

Parerea mea ar fi cam asa. Un site in jurul caruia se formeaza o comunitate, care are suficiente idei pentru a sustine aceasta comunitate. Cu toate astea, mi-am exprimat ideea si cu alte ocazii. Interfata dupa opinia mea lasa de dorit. Un scris mult prea mare, ca si cum toti suferim de miopie. Personal consider asta neprofesionist. O alta idee ar fi ca nu sunt puse la punct filtrele care-ar putea detasa multe chestii nedorite pe aici, cum ar fi Spam-ul. Imposibilitatea scrierii punctelor de suspensie din nou mi se pare nu prea o idee stralucita. Nu sunt de acord nici cu fapt-ul ca circula ca la mama lor acasa link-uri cu continut warez. Toata lumea recomanda de exemplu Adobe Photoshop CS5 pentru niste chestii simple si nu doar ca recomanda, ci face o trimitere directa la site-uri iegale. Continut ilegal mai bine zis. Pe de alta parte, un utilizator nu ar trebui sa aiba posibilitatea sa mai editeze intrebarea dupa primul raspuns. Si ar trebui sa se poata customiza mult mai bine Notificarile. Si chiar stergea cont-ului, ar trebui sa fie o optiune automata, scrierea de email este mult prea incomoda.
Una peste alta ideea este buna, dar tehnic, sunt nemultumit.

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

TPU este site-ul meu preferat (cu asta am spus tot).

| HappyCandy a răspuns:

Vad ce e un sait foarte interesant asta se observa chiar de la titlu

| Robert a răspuns:

Destul de buna.

| Gabica a răspuns:

TPU este un ite foarte interesant care te ajuta in gasirea de raspunsuri la intrebarile la care tu nu gasesti unul.Prin intermediual acestui site iti poti face noi prieteni si asta este un avantaj. Oricum site-ul este preferatul meu.Bye!

| cristi987 a răspuns:

E cel mai taree site!

| DeEAஐ a răspuns:

TPU ar trebui sa fie un loc unde gasesti ajutor, inde impartasesti experiente si ajuti fara intereshappy.insa...nu pare deloc asawinking

| unknown3243 a răspuns:

Pai... foarte proasta de ce? Au scazut foarte mult raspunsrile utilizatorilor adica intreb acum de exemplu: Ce e mai bun redbull sau hell? Nu imi raspunde nimeni si s-a cam prostit siteul cand am venit era mult mai misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde la ce categorie intri. Daca sunt un membru nou si vad "dragoste si sex" as putea spune ca e un site de adolescente tembele. Dar daca intru mai intai la "stiinta si filozofie" as putea spune ca e unul de oameni maturi si inteligenti.

| marcel1998 a răspuns:

Parerea mea ar fi cam asa. Si inca ceva.Tpu ar trebui sa fie un loc unde gasesti ajutor, inde impartasesti experiente.etc,dar este bine si asa

| dianadiana_7174 a răspuns:

Sall sunt diana si eu cred ca TPU este super ii ajuta pe a; ti in orice fac

Întrebări similare