Toți au nevoie de ajutor, indiferent de vârstă și educație primită. Ceea ce propui tu se numește "discriminare".
Tocmai cei mici au cele mai multe întrebări de pus și lucruri noi de învățat. Ar fi nedrept față de ei să le interzicem acest lucru.
TPU este un site pentru TOȚI (cât timp respectă măcar cât de cât regulamentul site-ului).
Nu e vorba numai de mine aici.e vb si de copilaria acestor copii.de exemplu am vazut o intrebare pe acest site. ceva de genu'."cum e cand tragi pe nas?" ti se pare normal ca un copil sa vada intrebarea asta? eu sunt sigur ca el o sa incerce sa traga pe nas daca alti userii raspund la intrebarea respectiva gen pozitiv.ca e marfa ca e nu nu stiu cum.
Treceti peste! Sunt multi useri picati in cap, dar site-ul se cheama ''Toti pentru unul'', deci oricine isi poate face cont, nu e un club privat, nici site exclusivist. Aici, tot romanul isi face cont si intreaba si raspunde cat il duce capul. Asta e ideea generala a site-ului. Filtre, teste IQ? Nu e site de stiinta.
Am zis doar că ar fi folositor, nu că l-aș implementa. Știu că nu este realist, dar ar fi frumos să vorbești cu oameni cu un anumit nivel de inteligență. Nu genii, ci doar oameni cu minte și logică.
Eu am 12 ani, care este problema ta daca raspund sau pun eu intrebari pe TPU? se numeste TOTI PENTRU UNU deci toti poate sa intre, dupa cum vezi respect foarte bine regulamentul deci am dreptul sa stau pe site...
Problema nu sta in varsta si mai ales problema nu este "regionala" ci generala. Majoritatea lumii este comoda mental (ca sa nu includ epitete banabile) iar putine persoane au puterea rationala de a lua decizii corecte din punct de vedere etic (oarecum conceptia lui Nietzsche... oarecum). Din acest motiv democratia este o metoda de conducere/luare de decizii foarte haotica si de rang inferior ( o degenerare). Revin la topic. Varsta nu este un criteriu bun deoarece prostia se manifesta indiferent de varsta. Raspunsul la intrebarea ta este suprem, implica educarea maselor, educarea majoritatii. Imposibilul din punct de vedere uman.