Nu am o parere foarte buna mai ales ca domeniul poate fi de alt caracter ma rog poate au gresit nu trebuie sa ii condamnam altadata o sa puna la domeniul potrivit
Da ce tu ai pus-o bine? mia intai uita-te la tine si dupa aia spune de altii...asta care ai pus-o tu se pune la conversatii nu la totul despre TPU.
Yuly poate ai si u dreptate dar unii pun intrebari la categorii gresite pentru ca isi bat joc
Site-ul a fost creat sa ne ajutam unii pe altii! Poate se grabesc sa afle raspunsul. Unii chiar isi cer scuze!
Poate au gresit si poate... ar trebui sai iertam corect no? poate n-o sa mai puna intrebari la categoria gresita
LLTCATpRoduction aceasta intrebare pe care am pus-o nu are legatura cu TPU? Te asigur ca am pus-o bine Si mai mult la aceasta intrebare ma refeream la ce-i care pun intrebari stupide. Sper ca v-am lamurit.
@cocolino97 de ex eu vreau sa stiu care e cel mai bun tel de pe piata si il pun la categoria '' Dragoste si sex''... doar asa ca sa-mi bat joc
nu-i asa cai bine sa ma ierti si de asta o sa fac mereu ca stiu ca sunteti iertatori
daca sunt grabiti pot so puna de 100 de ori da macar la categoria corecta!
Raportez de fiecare dată întrebările, care nu au o urgenţă majoră (gen: "Ana are mere?", "imi dai metin2?", "câţi ani ai?", etc.) şi sunt postate la categorii total greşite. Asta după ce îl anunţ pe autor că a greşit categoria (opţional), ca să se mai rărească cazurile de acest gen pe viitor.
anonim_4396 întreabă:
dfsdsf întreabă: