| PisikaNeagra a întrebat:

Ce parere aveti despre utilizatorul Marioara?
Credeti ca merita sa fie suspendata?
Eu cred ca e o maicuta cu probleme de gramatica, cu prea mult timp liber!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are deja un cont suspendat. E doar un troll plictisit. Se va opri de unul singur sau cand nu-l va mai baga nimeni in seama(lucru greu de obtinut, dar nu imposibil)winking

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este deja suspendată! Revenise zilele astea cu un alt cont mai cool,"Mary", dar i-au fost raportate întrebările şi s-a retras. Ignoranţa e cea mai bună în astfel de situaţii. Noi am hrănit-o deja foarte mult prin răspunsurile pe care i le-am dat şi acum a prins putere!

| MMihai a răspuns:

Fără ea, și fără altele ca ea, nu dau nume, care însă, le au totuși, cât de cât, cu scrierea corectă, ar fi ca mâncarea fără sare!

Dar nu a mai pus de mult timp, întrebări pe site, se vede că s-a dus la mânăstirea aia! Nu este așa mică, are 39 de ani.

Dacă nu îți place, apasă și Tu cu mausul, în stânga, unde scrie cu ocru-portocaliu Logout!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Marioara=Troll rau.

| Angelic13 a răspuns:

Eu cred ca e vreun om oarecare care se plictiseste rau de tot, nu ar trebui bagat in seama daca pune intrebari prostesti, e dreptul ei sa aiba un cont, dar daca cauzeaza atata paguba nu vad de ce sa nu fie suspendata.

Daca nu are ceva mai bun de facut cu viata ei... tongue

| PisikaNeagra explică:

@Jelly
Mai are si alte conturi big grin
app, dragut nume

| PisikaNeagra explică:

@Jelli
mda...era mai shmeker asa big grin
mai dulce laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ÉrotiqueConseils, ignoranța sau ignorarea big grin?
@PisikaNeagra, te-ai trezit târziu. Febra Mărioarei a dispărut de mult. Să vedem ce troll va face senzație în continuare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi, dar eu sunt Jelli cu i happy.

Întrebări similare