Aici,pe TPU, sunt oameni de milioane care adminii nu stiu sa ii valorifice...
pe deasupra mai sunt si probleme tehnice de care nimeni nu se ocupa indiferent cate mailuri as da eu sau niste oameni mai "mari" pe acest site.
parerea mea o desprinzi din ceea ce am scris mai sus.
Inainte era super tare dar de cateva luni nu mai dau asa des pe acest site pentru ca sunt puse intrebari stupide si rar mai gasesti useri care chiar au nevoie de ajutor.Inainte stateam si cate 2-3 ore pe aici acum sunt dezamagita si stau maxim o jumatate de ora...
Pai TPU pentru mine inseamna ca toto suntem uniti. Aceasta comnunitate sa stradui pentru a ne crea un site pentru a ne ajuta cu intrebarile noastre.Si eu sunt foarete recunoscatuare pentru tot.
Pei ce parere poti sa ai.e super. Daca ai vre`o dilema ti se raspunde foarte repede.Cred ca e cea mai inteligenta chestie pe care au facut`o romanii
TPU este cel mai informativ site din lume! Este cel mai bun. Ador sa ajut oameni pe TPU. Cu alte cuvinte TPU, you are the best!
Pai este o comunitate / site ce vreti voi... care este foarte de folos... dar la unele intrebari puse de mine nu am nici un raspuns.