Mda, si RSS tot platforma de forum e? Problema e ca nu seamana cu IPS, vechiu IP board sau MyBB pentru ca, nu are edit la mesaje direct aici, nu poti sa atasezi fisiere nici aici nici pe privat. Deci e diferit, e mai aparte, are alta structura. Alealalte oricat le-ai stiliza tot au functiile alea. La alea exista grupuri de useri, exista moderatori, super moderatori si admini, aici mi se pare ca doar direct admin exista ca si functie tehnica zic.
Nu stiu daca exista moderatori si super moderatori nici daca ai vrea. Adica mod-ul sa modereze o arie deci nu poate modera alta arie daca vrei asta, super modu pe toate modereaza.
Scuze ca raspund pe langa, dar orice platforma foloseste e un mare fail si asta se observa in nrul de utilizatori din ce in ce mai scazut si mai inactiv.
E un fail ca-s cu capu aia, un forum niciodata nu-l poti inlocui cu FB-ul, forumul e ceva unde-s n arii de discutii, unde afli chestii, poti ajuta, oferi informatii, primesti, e f util.
Nu stiu de ce pleaca lumea de pe forumuri.
Am auzit ca de cand cu GDPR nu mai apar postari pe google cand cauti ceva, asa mi-a zis un admin de la alt forum. Dar nu stiu ce leg are.
Thecurious întreabă:
anonim_4396 întreabă: