Intra in Notificari, bifeaza Nu doresc sa primesc notificari. si da Modifica si nu o sa mai primesti. Succes si numai bine!
Să-ţi schimbi setările la "Notificări" în stânga. Dar asta nu înseamnă că nu le vei primi chiar deloc, ci doar cele legate de întrebările prietenilor tăi.
Succes!
Bună.
În stânga paginii tale, rândul 10 scrie Notificari, dai clic pe el și bifezi Nu doresc să mai primesc... și apoi clic pe Modifica.
Succes!
Pa, pa.
Buna roxett!
daca nu mai vrei sa primesti notifiacri pe e-mail,cand unul din prietenii tai pun o intrebare, trebuie sa te duci la''notificari'', iar acolo sa bifezi nu vrei sa primesti notifiacri pe e-mail.succes!
Buna!
Ca sa nu mai primesti notificari, vezi ca in stanga sub Prieteni, este Notificari. Dai click pe el, dupa bifezi pe al 2-lea.
Sper ca te-am ajutat,
Bafta :*
Ca sa scapi cu totul de notificarile TPU...eu iti recomand sa asociezi contului de pe site o adresa e-mail pe care o folosesti mai rar. Eu, de exemplu, folosesc o adresa Gmail, pe care o tin special pentru TPU. Pe Yahoo! e deranjant sa primesti atatea mail-uri, in general cele cu raspunsuri castigatoare si cereri de prietenie.
BiscuiteCuCiocolataa întreabă: