Dar cine ți-a spus că ceva stupid nu e automat și greșit?
Nu e greșit să spui o prostie?
Votează liniștită în continuare!
Stupid și greșit au sensuri diferite, dex-ul mi-a spus-o!
Și ce consideri tu prostie celui care a postat-o sigur nu i se pare, deci din punctul lui de vedere nu e greșit pentru că altfel n-ar fi postat-o.
Iar de votat o să votez în continuare, doar că o să folosesc votul „Discutabil" ca pe un vot pozitiv, adică e bine să ai o părere pe tema căreia se poate discuta, deși nu prea are sens să existe un vot „Discutabil" că orice este discutabil se poate lămuri într-un comentariu.
Cu prima parte a răspunsului tău doar ai spus că toate voturile sunt subiective. Corect. Asta se știe dintotdeauna. Voturile noastre Sunt subiective (mai mult sau mai puțin), indiferent dacă sunt pozitive sau negative.
Cât despre "Discutabil", nici eu nu prea îi văd rostul, dar probabil doar a venit în completarea acelui "Greșit", ca să sublinieze faptul că este doar o părere, una discutabilă, că nimic nu e bătut în cuie și dacă bifăm noi un răspuns ca fiind greșit, asta nu înseamnă neapărat că el chiar este greșit.
Personal aș susține eliminarea sau înlocuirea votului "Discutabil", pentru că, într-adevăr, mai mult încurcă, decât ajută.
Cica primul raspuns la intrebarea asta : http://www.TPU.ro/familie-relatii/ce-asteapta-o-fata-de-la-prietenul-ei/ ar fi discutabil
cum adica? :))
eu am fost pro eliminarii butonului stupid. daca vrei sa-i spui cuiva ceva, i-o spui in fata, nu te ascunzi in spatele voturilor;)
in fine, unora este inutil sa le mai spui ceva :))
dat fiind faptul ca primul raspuns la intrebarea de mai sus este discutabil, hai sa discutam pe tema asta :)) (asta cu discutabil mi se pare stupida, puteau sa gaseasca altceva)
Măi eu nu-s blondă, am fost verde, roșie, șatenă, brunetă până și albastră dar blondă nu.
Oricum, o să-mi fie dor și să iau și să dau VOTURI de stupid. ( A nu fi interpretabil).
Stiai ca tiganii au nume ciudate? stiai ca pe un tigan il cheama sistem? sa inteleg ca te-ai babardit cu el?
deci...mi-as da funda la cat de briliant am fost la faza asta.
Eu n-am treabă cu „Sistem" ci cu „system".
Eu cred ca era mai fain sa se renunte cu totul la voturile astea, toate cinci...dar nu, nimeni nu m-a sustinut de cate ori am propus asta. E ca si cum multi considera F,N,A, I, S amprenta TPU-ului, de fapt, tot sistemul lui de votare/apreciere, iar alterarea acestuia sub orice forma nu e binevenita.
Apropo, cine ma voteaza acum cu G/D, sa si discute cu mine ce nu-i convine!
Pentru ca s-a desteptat romanii d'aia, a trecut la o noua oranduire "gresiti si discutabili".
Ionut299273 întreabă: