| Ana94 a întrebat:

Ce s-a întâmplat cu chenarul acela portocaliu care încadra răspunsul pe link-ul căruia ai dat click? Adică să zicem că un utilizator TPU îşi caută un răspuns printre răspunsurile postate de el şi înainte când îl găsea şi dădea click pe el apărea răspunsul acela încadrat într-un chenar portocaliu şi astfel respectivul nu mai stătea să vadă care dintre răspunsuri este cel căutat de el, îl observa imediat în chenar.Deci,unde a dispărut chenarul acela?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Eu am încercat acum cu unul dintre răspunsurile mele, care se află pe o a doua pagină și văd că n-am avut probleme.
Poate a fost ceva temporar.
A, și mai ceva, depinde de unde le accesezi. Dacă dai clic pe răspunsuri din voturi, de exemplu, nu ești trimisă direct la răspunsul dorit. Dar dacă dai clic de pe profil, atunci te trezești cu el direct în față.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

A fost eliminat din noul design, însă în continuare dacă dai clic pe link-ul răspunsului, ești trimis direct la el (nu trebuie să stai să-l cauți).

| Ana94 explică (pentru NOname):

Da? Acum te duce direct la răspuns? Întreb asta că odată căutam un răspuns de-al meu şi la întrebarea aia erau mai multe răspunsuri şi era pe a doua pagină de răspunsuri şi a trebuit să-l caut şi acolo.Dar dacă s-a rezolvat între timp problema atunci e OK happy

| NOname a răspuns (pentru Ana94):

Eu am încercat acum cu unul dintre răspunsurile mele, care se află pe o a doua pagină și văd că n-am avut probleme.
Poate a fost ceva temporar.
A, și mai ceva, depinde de unde le accesezi. Dacă dai clic pe răspunsuri din voturi, de exemplu, nu ești trimisă direct la răspunsul dorit. Dar dacă dai clic de pe profil, atunci te trezești cu el direct în față.