Asteptam mai multe detalii despre problemele cu care te confrunti pe contact@tpu.ro, pentru a putea exact care e situatia si ce trebuie remediat.
Alexandra - TPU
Uite Alexandra ce ma roade pe mine, a fost postata intrebarea aceasta acum cateva minute, da?
Răspunde
(0 răspunsuri)
Paty17 intreaba:
Întrebare urgentăă. Umpic cam jenant, dar vouă vă cer ajutorul. De la un timp mi.e greu să adorm. am așa o teamă constantă- nu știu de la ce. Mi se întâmplă și să mă trezesc pe la 5 dimineața? (mai mult)
vreau sa raspund si sunt trimis dupa seminte la prima pagina
MI se intampla si mie... mai asteapta 10 -15 minute si incearca din nou.
Sau este intrebarea unui,, boboc'''' si are nevoie de aprobarea unui admin.Sau poate a fost raportata.
ps. puteai sa dai si tu linkul.La ce categorie ziceai ca e intrebarea?
Aloooo, v-ati dat la barfa fara mine? rusinica bre
NUU NUUU U NUU.Noi discutam problemele sitului ca doi useri cuminti! Nu se vede?
ps; iar nu au aparut replica ta la notificari!
Iar a ta a aparut ca fiind editata acum 17 minute la mine
Care barfe bre? daca barfeam o faceam pe la spate, sti melodia aia cu pe la spate pe la spate, asa se zic barfele toate
Sa sti ca am sesizat acest defect, asa ca, administratia site-ului ar trebui sa faca ceva si cat mai urgent, in rest nu am probleme, doar ca apar notificarile tarziu de tot..asta e.
O seara buna
Astepta si tu sa se termine faza cu cartelele.
Cred ca multi am trecut prin fazele descrise de tine..Stii si tu.Nici un site nu este perfect.
Cat despre Catalin Tenita, mai mari sanse le ai la Cristina.De problemele sitului zic.
Sarut mana coana Angela, nu doar de aceasta promotie este vorba, si mai lasa dulaul ala jos din brate cand citesti ceva bre, ca am explicat ceva sus, dureaza mai bine de 6 luni de zile acest fenomen. Daca vrei sa vorbesti cu Catalin spune-mi
Ai drepate...Mie nu imi apar notificarile ( daca am noroc apar 3 din 10)Dar Crisina mi-a zis ca programatorii se ocupa de asta. Oricum pentru mine nu are prea mare importanta,desi uneori ma oftic de unele probleme ce apar.(sunt unii care s-au luat de mine)
Tu crezi ca Catalin ma asculta pe mine, user de rand, fara functii( moderator, expert, etc...)Nici macar nu sunt in top 100.
Desi recunosc....de cate am avut o problema, Cristina m-a rezolvat!
Chiar ai dat un raspuns foarte realist! Si eu patesc la fel.
Catalin ajuta pe oricine
La mancat shaorma probabil...si chiar si daca vede Alexandra acest raspuns ca sa-l stearga ar trebui macar sa-i treaca prin cap ca asa si e. Domnul "Tendinta" nu s-a mai implicat direct pe TPU de vreo 2 ani si ceva.
Pentru mine ar fi o surpriza ca Catalin sa-si rupa din timpul lui macar 5 minute cu postare.Aici sau blog! Oricad, caci in limita timpului meu imi arunc un ochi in ambele locuri ( cred ca sughite bietul om)
jura-te! inseamna ca nu ai dat pe blog sa conversezi cu el, ma refer la blogul TPU, ma cap turtit, iar ti-ai schimbat nick-ul
Care Grisina bre?
Notificarea de reply nu mi-a aparut. Ce vrei sa spui? Ce cap turtit si nick? Ce blog? Care el? Vezi ca te raportez! Incearca sa pastrezi un ton diplomat. Incearca. Un tort diplomat.
Cred ca domnii programatori vor avea serios de lucru
ps notificarea ta a aparut
Mai nou si postarile sterse de mana ta apar la www.tpu.ro/continut-sters-admin
Am sesizat asta si Alexandra zice ca mai asteapta Cristina detalii. Apoi o sa zica Cristina ca mai vrea si ea detalii pentru programator. Of, pai mai multe ce pot sa zic? Eu cred ca TPU e gravid cu Indygen si mananca postari si notificari in prostie.
Kalle întreabă: